php - xampp - filepath fejl i config - mac med VMWare Windows 64 install

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

ProblemJeg har problemer med at få xampp til at lave et eksisterende projekt, jeg lige begyndte at arbejde på. Det er lidt af en ulige konfiguration: Dette er en Mac med VMWare, der kører et Windows 64-billede. De andre devs på dette projekt kører strædet Windows, hvorfor jeg gør det på denne måde.


Det grundlæggende problem er at køre et php script jeg har inde i projektmappen inde i htdocs. Så jeg får dette:


 Fatal error: require\_once() [function.require]: Failed opening required 'C:/xampp/**htdocs/includes**/page-include.php' (include\_path='.;C:xamppphpPEAR') in C:xampp**htdocsmb314index**.php on line 2


Bemærk, at det er på udkig efter den indeholder/page-includes.php inde i htdocs/når den faktiske placering af det er htdocs/mb314/... selv om det ikke har et problem at finde index.php-filen inde i htdocs/mb314. Så ikke sikker på, hvad fejlmeddelelsen fortæller mig.


En af .NET devs på dette team foreslog også, at jeg redigerer min værtsfil i (C: \ WINDOWS \ system32 \ drivers \ etc) for at tilføje 127.0.0.1 localhost/mb314 nederst. Men jeg ved ikke meget om Windows-miljøet, og om 32v64 bit kan være et problem, eller hvis VMWare måske har noget at gøre med det.


Jeg er temmelig sikker på, at dette er et grundlæggende xampp-konfigurationsproblem, bare med en usædvanlig platformskombination ... hvorfor jeg beder om hjælp.


Eventuelle forslag ville blive værdsat

Bedste reference


$ \_SERVER [['DOCUMENT\_ROOT']] er baseret på din virtuelle værtskatalogdefinition i php.ini. Men du bør ikke ændre det derfra. Du kan indstille en global konfigurationsvariabel i dine php-filer, når du arbejder på et projekt i sin egen mappe for at pege på den relative mappe fra dokumentroten.


Jeg mener: I en fil, du indeholder på hver fil, arbejder du på dit 'mb314' projekt:


$base\_dir = "/mb314/"; // for example. 


Så kan du bruge dine webadresser som denne


include\_once $base\_dir . "includes/page-include.php";


Og når du uploader dit projekt til internettet, kan du bare ændre din base\_dir-variabel til:


$base\_dir = "/";


Og det er nok.