windows - Batch-filen synes at være cachelagret

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

Problem



Jeg har et batch script, der kalder en anden sådan her;


call \myservermypathmyfile.bat


Dette har fungeret ok i omkring 6 år. Men jeg har for nylig foretaget en ændring i det batch script, der bliver kaldt af denne linje. Jeg indså hurtigt, at min ændring forårsagede et problem, så jeg vendte tilbage til mine ændringer.


Det ser imidlertid ud til, at nogle kunder stadig ringer til mit ændrede script. Som om de har en cachelagret kopi. Er dette muligt? Hvis ja, hvordan kan jeg rydde cachen?

Bedste reference


Ja, batch-filer caches, hvis du forsøger at udføre dem fra en fjerncomputer over netværket.


http://msdn.microsoft.com/en-us/library/windows/desktop/aa365201(v=vs.85).aspx[4]



  En type applikation, der kan drage fordel af lokal caching, er batch-filer. Kommandoprocessorer læser og udfører en batchfil en linje ad gangen. For hver linje åbner kommandoprocessoren filen, søger i begyndelsen af ​​linjen, læser så meget som den behøver, lukker filen og udfører derefter linjen. Hver linje resulterer i en masse netværkstrafik. Netværkstrafik kan reduceres betydeligt ved at cache hele batchfilen på en klient.



Jeg tror, ​​du kan deaktivere caching ved hjælp af net share kommandoen 's /cache:no parameter.


http://technet.microsoft.com/en-us/library/bb490712.aspx[5]


Selvfølgelig kan du gøre det samme ved at bruge 'Egenskaber-> Deling-> Avanceret deling-> Caching' -afsnittet fra Windows-grænsefladen.

Andre referencer 1


Jeg brugte offline filer. Så batch-filen, jeg redigerede, var en lokal kopi på min maskine.

Andre referencer 2


I mit tilfælde (ved hjælp af Console2) hjalp det med at åbne en ny terminal faneblad. Det ser ud til, at caching blev udført af terminalen, ikke operativsystemet. [6]