windows - Er der mulighed for at åbne PerfMon med specificerede tællere?

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

ProblemJeg forsøger at skrive et program, hvor når du kan åbne PerfMon og det allerede har et vist sæt af tællere. Dette sæt af tællere kan angives af brugeren. Jeg troede virkelig, at dette ikke ville være en usædvanlig ting, men jeg har ikke fundet nogen der taler om dette online.


Mit spørgsmål er, hvordan kan jeg fortælle PerfMon hvilke tællere der skal vises, når det starter? Jeg overvejede at oprette min egen .PerfmonCfg-fil, men det er en binær fil, og jeg kunne ikke finde nogen dokumentation på filens layout (det havde jeg heller ikke forventet).


* Alternativt er der mulighed for at tilføje i PerfMon i mit program (.NET rammeprogram)?


Tak på forhånd!

Bedste reference


Ja, der er en ActiveX-kontrol tilgængelig til dette. Højreklik på Winforms værktøjslinjen, Vælg emner, COM-fanen, kryds af 'System Monitor Control' -elementet. Træk det på din formular og angiv dets egenskaber. Den normale kontekstmenu er tilgængelig såvel.


Programmeringsguiden er her. [1]

Andre referencer 1


Du kan også gøre dette ved at åbne en MMC (start -> mmc.exe) og derefter tilføje et Perfmon-tilfælde til MMC'et. Tilføj hvad perfmon tællere du ønsker. Du kan så gemme hele mmc til skrivebordet med et navn baseret på dine tællere, som 'processorudnyttelse.' Luk mmc, genstart computeren osv. Næste gang du åbner mmc, vil det vise de tællere, du oprindeligt tilføjede til konsollen.