windows - Hvad skal man kopiere, når man flytter cygwin fra en maskine til den anden?

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

ProblemJeg geninstallerer alt på min maskine ... og blandt dem er cygwin. Jeg forsøger at undgå geninstallation, dels fordi jeg ikke engang ved, hvad er det, jeg installerede sidste gang i det. Så mit spørgsmål er, kan jeg bare flytte cygwin-mappen fra en maskine til en anden, og forventer, at alt skal virke, eller er der nogle andre vigtige indstillinger, som jeg også skal flytte?


Så vidt jeg så, er det ret selvstændigt holdbart, men man ved det aldrig.

Bedste reference


Yep! Gå efter det. Du vil ikke have problemer.


Du kan bare kopiere hele cygwin-mappen til din nye maskine, åbne cygwin-skalen og alting (så længe du kun ringer cygwin-interne programmer og ting, der er inden for stien) bare vil fungere som om du arbejder på din gamle maskine.


Det eneste du vil miste er den mappe, hvor de 'allerede downloadede og komprimerede' pakker til en mulig geninstallation er gemt. Heldigvis er denne mappe valgfri, så det er ikke noget problem for migrering til en anden platform. Du kan også kopiere den pågældende mappe , men sandsynligvis alle pakker, du har, er forældede alligevel, og et kør af setup.exe ville hente de nye versioner alligevel ...


Btw - da nogen sagde nøjagtigt det modsatte nogle virkelige erfaringer: Jeg bruger denne funktion ganske ofte med succes. Jeg har kopieret min cygwin dir til USB-sticks og brugt den på venner computere. Jeg kopierede det også til min forlovede laptop, når vi går på ferie og tager en bærbar computer med os.


Det har altid arbejdet uden nogen problemer ....

Andre referencer 1


Nej, du skal geninstallere det fra cygwin installatøren, undskyld!


Vigtigst er det, at du vil kopiere alt fra din hjemmekatalog (standard er c:/cygwin/home/) især alt w/a '.' Foran filnavnet.


Med hensyn til individuelle applikationspræferencer mv kan du miste dem - men hvis du geninstallerer, mens du stadig har adgang til din gamle maskine, kan du sikkert komme til 90\% af din tidligere installation uden for mange problemer.

Andre referencer 2


Min erfaring med kopiering fra en cygwin64 (jeg tror ikke, der er forskel) på en anden maskine er, at alle de symbolske links blev knust:


Som et eksempel:


Hvad der plejede at være /usr/bin/cc -> /usr/bin/gcc.exe (eller noget sådant)
Efter at kopien/usr/bin/cc blev en tekstfil indeholdende strengen:


!<symlink>/usr/bin/gcc.exe


Min metode til kopiering var blot cp -r /cygwin/c/cygwin64 <dest>


Min dest var en FAT32 FS, men jeg tror ikke, det havde noget at gøre med det.
Der var også tegn 0x00 og 0xFF sprinkled blandt mange af disse 'tekst' filer, så de syntes at være binære.