windows - Sådan ændrer du opstartsindstillingerne, hvis du ikke kan logge ind på pc

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

ProblemJeg har ændret mine computerindstillinger som denne (billede nedenfor), fordi jeg havde brug for at starte den uden AntiVirus-software, som ellers tænder. Men når jeg blev bedt om at logge ind, kunne jeg ikke logge ind, fordi pc'en på arbejdspladsen kun logger ind, hvis det korrekte netværk også er valgt. Endvidere begynder jeg selv at ændre den for at starte normalt efter at have holdt F8, og den starter i en sikker tilstand. Er der en måde at vende tilbage til normal tilstand? (Jeg forsøgte også at starte med sidste arbejdsindstillinger) Det er windows xp, jeg har der.


Indtast billedbeskrivelse her

Bedste reference


Tag et kig inde i din boot.ini-fil. Filen skal være i din rodmappe (c: \ boot.ini). Hvis du ikke ser det der, skal du gå til Værktøjer -> mappeindstillinger -> Vis (faneblad) og tjek boksene for 'Vis skjulte filer, mapper og drev' og < strong> uncheck 'Skjul beskyttede operativsystemfiler (anbefales)'.


Du kan også få adgang til boot.ini-filen fra Reparationskommandokonsollen.


En du gjorde ovenstående, kan du se boot.ini filen og kan åbne den med en tekst editor og ændre den. Du har sandsynligvis en Safe-Mode opstartkontakt på den.


http://support.microsoft.com/kb/239780[1]


Håber dette hjælper.