windows - Sublim tekst 2 - brudt brev

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

ProblemJeg bruger Sublim tekst 2, og jeg kan skrive alle polske bogstaver (selv Ł) ved siden af ​​ł.
Det er mærkeligt, fordi der ikke er nogen tastaturgenveje med Alt\_gr + L (Det er den måde jeg skriver det på). Intet kommer op, når jeg prøver at skrive det.


Jeg arbejder på engelsk Windows 7 x64 med polsk tastaturlayout. Og jeg kan skrive ł i alle andre programmer. Så jeg gætter på, at det er programfejl.

Bedste reference


Jeg ved hvad der var galt. Der var en pakke kaldet automaticbackups. Det har keybinding til Alt+l. Næste gang vil jeg tjekke konsollogs (den måde jeg regnede med).

Andre referencer 1


Jeg er en Windows-bruger, og jeg begyndte at bruge Sublime Text 2 i stedet for Notepadd ++ for at se, om det passer til mine behov. Jeg havde nogle problemer med indstillinger korrekt kodning til polske bogstaver mig selv (indstillingen 'Central European (Windows 1250)' fik det meste af de viste problemer). For nylig har jeg også bemærket, at jeg ikke kan indtaste polsk bogstav ł (AltGr + l - polsk (programmerer) tastatur indstillinger på Win 7 x64). Problemet var forbundet med SublimeLinter-pakken.


For at rette op på dette måtte jeg ændre linjen i Indstillinger -> Pakkeindstillinger -> SublimeLinter -> Nøgleindstillinger - Standard:
{ "keys": ["ctrl+alt+l"], "command": "sublimelinter", "args": {"action": "lint"} },


Som alle eksperter ved, og jeg har lige fundet ud af Ctrl + Alt ≈ AltGr (http://en.wikipedia.org/wiki/AltGr\_key)[7]