windows - testning iphone apps bygget på en ekstern mac

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

ProblemJeg bruger macincloud service til at prøve/spille/lære om at bygge iPhone apps. Jeg har en dummy app, og jeg vil gerne teste den på min rigtige enhed.


Jeg har udviklercertifikatet, jeg har installeret profilerne, men nu vil jeg gerne teste min app på en rigtig enhed. Fordi det ikke er muligt at forbinde min iPhone til Macincloud serviet og fordi jeg er på en Windows-maskine, hvordan kan jeg teste min app på en rigtig enhed (den med UDID, der blev brugt til at generere certifikaterne og provisionerne).


Er der nogen fil, som xCode genererer, og den kan bruges til at overføre på en rigtig enhed fra en Win7-maskine?

Bedste reference


Du skal oprette et arkiv i XCode, og derefter klikke på 'Del' fra organisatoren for at generere en IPA-fil. Denne fil sammen med ad hoc-bestemmelsesprofilen kan installere appen på en bestemt enhed via iTunes på en Mac eller en Windows-maskine.


For information om levering af din enhed til ad hoc-implementering, se her: http://mobiforge.com/developing/story/deploying-iphone-apps-real-devices eller apple developer docs. [1]


Held og lykke.

Andre referencer 1


Der er allerede givet korrekte svar. Se dog på http://testflightapp.com. Det kan være nyttigt, når du går til flere testenheder, især når du vil distribuere den til et beta-testfællesskab. [2]

Andre referencer 2


Du vil gerne lave en Ad-Hoc-bygning. Du bliver nødt til at læse Apples dokumenter for at se, hvad der er involveret. Derefter vil du have en appfil, du kan installere med iTunes.