Opsætning af en højkapacitetsbelastningsbalancer til Apache/Windows

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

ProblemJeg forsøger for øjeblikket at opsætte et miljø, hvor jeg har høj tilgængelighed selv på belastningsbalanceren. Jeg har googled ved at bruge flere søgeord, men alle de resultater, jeg fik, syntes at vippes mod LINUX/Debian-verdenen.


Jeg er i et Windows-miljø ved hjælp af Apache Server 2.2 med Tomcat 7. Hvad jeg forsøger at komme på, er sådan, at hvis en bruger besøger mit websted og en af ​​min belastningsbalancer er nede, vil jeg stadig kunne tjene min bruger


Da jeg er ny bruger og ikke kan sende billeder, har jeg installeret billedet på http://i.stack.imgur.com/n2k2E.jpg, der beskriver netværksopsætningsdiagrammet. Tak. [1]


Opskal enhver rådgivning og sharings.

Bedste reference


Jeg er ikke rigtig sikker på, hvad dit spørgsmål handler om. I hvert tilfælde skal hver enkelt belastningsbalancer nå begge webserver. Er dine lastbalancere apparater?


Der er mulighed for at konfigurere Apache med mod\_jk eller mod\_proxy som en belastningsbalancer også. Men jeg er ikke sikker på om dit spørgsmål handler om det. Vær præcis.

Andre referencer 1


Jeg har ikke fundet en god måde at gøre dette på - mod\_spread så ud som om det ville fungere, men det er virkelig gamle bits.


I Windows kan IIS konfigureres til netværksbelastningsbalancering, således at et to-nodesystem kan præsentere en 'altid-på' webside, men det ser simpelthen ikke ud til at være et tilsvarende for Apache i Windows.


Rediger: Min fejl. Netværksbelastningsbalancering kan balancere nogen porte, ikke kun IIS. Du skal oprette en virtuel IP for de samlede servere og tilføje servere som medlemmer til poolen.


Du har stadig brug for nogle scripting til at registrere procesfejl i modsætning til serverfejl. Windows-netværkets belastningsbalancering vandt ikke fejl i den enkelte netværksapplikation, bare hele serveren.