c + + - bruger credential validation efter brugeren omdøbe

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

ProblemBrug af KB180548 i en native c ++-applikation kan brugeren logge ind i denne applikation med sine Windows-legitimationsoplysninger.
Der opstår dog en mærkelig fejl: Hvis brugeren omdøbes, fungerer det gamle (oprindelige) navn stadig med denne godkendelsesmetode, men det nye navn gør det ikke!
Hvad er problemet? Hvorfor anerkender Windows ikke navneændringen i alle tilfælde? [1]


På en sidebesked, for lang tid siden, da der var grænseflader med en anden software, som også brugte Windows-konti til log ind, fandt jeg noget lignende i deres software:
For det første havde de en begrænsning, fordi et brugernavn indeholdende mellemrum ikke fungerede. For at afhjælpe det, omdøb jeg til brugeren. Men denne omdøbte bruger fungerede stadig ikke. Oprettelse af en ny bruger med samme navn arbejdede ...

Bedste reference


Jeg tror, ​​at Windows cacher legitimationsoplysninger til næste gang du logger ind. Sådan kan du logge ind på din virksomheds bærbare computer, selvom den bærbare computer ikke er forbundet med din virksomheds domænecontroller.

Andre referencer 1


Løst det. Den kontrolpanelbaserede bruger omdøbning er en farce. For at virkelig ændre brugernavnet, i modsætning til blot det fulde navn, skriv netplwiz i en kommandoprompt.