linux - Sende automatiserede advarsler via en XMPP-server via kommandolinjen? (WINDOWS)

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

ProblemJeg har brugt timer på at forsøge at finde ud af svaret på dette og bare fortsætte med at komme op med tom hånd. Jeg har opsat en XMPP-server via OpenFire, som er fuldt funktionel. Mit mål med at oprette serveren var at lægge et alarmsystem til, når en begivenhed er afsluttet på min server. For eksempel når en af ​​mine renderinger er færdiggjort (tager timer, nogle gange dage), har den mulighed for at køre en kommando, når den er færdig. Denne kommando vil så køre en .bat-fil, der fortæller et teoretisk program for at sende en besked via broadcast plugin'en i OpenFire til alle involverede parter. Så det skal være muligt at modtage parametre som\% N for navnet på renderen og\% L for etiketten af ​​den.


Jeg har placeret to programmer, der gør præcis, hvad jeg ser ud til at gøre, men man virker ikke, og fra lyden af ​​kommentarerne kan det aldrig have fungeret, og den anden er tilsyneladende kun LINUX. Gendannelsesserveren er Windows, ligesom OpenFire-serveren så naturligvis ikke ville fungere. Her er linksne, så du kan få en ide.


http://thwack.solarwinds.com/media/40/orion-npm-content/general/136769/xmpp-command-line-client/[1]


http://manpages.ubuntu.com/manpages/jaunty/man1/sendxmpp.1.html[2]


Grundlæggende er kommandoen, jeg ønsker at skubbe, identisk med den for det første link.


xmppalert.exe -m '\% N er afsluttet.' \%L@broadcast.myserver


Dette ville sende til alle i etiketgruppen, at den navngivne gengivelse er komplet.


Hvis nogen har nogen ide om, hvordan man får en af ​​ovenstående links til at arbejde, kender en anden måde eller bare har en bedre ide om, hvordan man kan opnå det, jeg forsøger at gøre, så lad mig det vide. Dette er noget, der har spist på mig i 2 dage nu.


Tak.

Bedste reference


Du kan tage et kig på PoshXMPP, som giver dig mulighed for at bruge XMPP fra Powershell.
http://poshxmpp.codeplex.com/[3]


Alex