netværk - netværkssimulering/emulering på en Windows-maskine?

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

ProblemJeg bruger en bærbar computer med Win7 x64. Jeg vil gerne simulere pakketab, latens osv. Uden behov for en anden maskine.


Jeg stødte på WAN Connection Emulator og Network Simulator, men begge værktøjer virker ikke for mig. For det første får jeg en initialiseringsfejl til netværksdriveren, og den anden installerer slet ikke. [1] [2]


Nu har jeg prøvet WANem med VirtualBox, men jeg er ikke sikker på, hvordan jeg kan lede trafikken gennem VM.
Da den bærbare computer har et NIC og en WiFi-adapter, skal det på en eller anden måde være muligt at bruge en grænseflade (f.eks. Ethernet) til VM og rute den anden (f.eks. WiFi) igennem?


Måske ved nogen, om og hvordan jeg kan opnå dette?


Tak på forhånd!
Hilsen

Bedste reference


Jeg ville simulere alt kun på virtuelle maskiner. Du kan bygge IMHO 32 NIC'er til hver maskine og tilslutte, hvis du vil i logiske eller fysiske netværk.


Jeg ved ikke hvad du vil opnå, men jeg har hjulpet med at opbygge en opsætning til at simulere pakketab for en auto-adaptiv multimediekodek. Vi bygger flere linux-maskiner og opretter en bromaskine, der virker som en mand-in- den midterste 'angriber' slår tilfældigt pakker ud. Det fungerer fint og var fuldstændig virtualiseret (også meget cool til demoer).