push notifikationer på alle 3 platforme (Android, IOS, Windows-telefon)

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

ProblemJeg planlægger en platform på tværs af platformen. Er det muligt at implementere push notifikationer på alle 3 af dem (iphone, android, windowsphone) ved hjælp af kun ét API/modul?
 Er der noget andet alternativ? Hvad skal der gøres på server side? Venligst peg mig i den rigtige retning. (Dokumentation, Eksempelkode, hvis der findes)
Tak på forhånd.

Bedste reference


I Android håndteres push notification af Google c2dm servere og samme til iphone (Apple Servers) og Windows (MPNS). Du skal registrere din app til alle tre tjenester separat for at aktivere push-besked i din app. Så mens du registrerer brugeren, skal du sende de oplysninger, som telefonen bruger bruger i øjeblikket til din server og gemme den i brugerbordet, og så skal du ringe fjernmetoder til passende servere for at sende push-besked til en bestemt bruger.

Andre referencer 1


Se også på dette github-projekt:  • PushSharp: Den blev lavet i C #, men synes at være solid. [1]

  • pushd: Det blev lavet ved hjælp af Javascript (faktisk coffeescript), og kræver Node.js. [2]Begge understøtter Andoird, Windows Phone og iOS. Jeg har ikke testet dem, så jeg kan ikke give dig mere indsigt.

Andre referencer 2


Tag et kig på pushwoosh [3]


De leverer push-tjenester til næsten alle mobile platforme, herunder Android, iOS, Windows Phone, Blackberry, Nokia og andre. Let at bruge og ændre.

Andre referencer 3


Der er også Urban Airship, som synes at være førende pladsen i øjeblikket. Hvad er dine krav? De tilbyder 1.000.000 gratis push-meddelelser om måneden. [4] [5]


Unwired Nation og RhoMobile har også løsninger, hvis dit produkt er mere B2B-fokuseret. RhoMobile har en Ruby SDK og Unwired tilbyder en XML API med grundlæggende brugerregistrering. Unwired Nations pakke indeholder også en grundlæggende 2way messaging brugergrænseflade til iOS, Android og Windows Phone. [6] [7]


@Raspu BTW, tak for at pege ud skubbe, ser cool ud!  • Ansvarsfraskrivelse: Jeg byggede Push-Composer-ækvivalenten til Unwired Nation-løsningen.