sql - c # databaser til wp7, pc og xbox

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

ProblemJeg arbejder for øjeblikket på et spil i c #, som jeg vil markedsføre til Windows 7, Windows Phone Mango og Xbox 360. Hvilken SQL-pakke vil være bærbar på tværs af alle 3 platforme til en database, jeg har brug for?

Bedste reference


SQLite er næsten helt sikkert din bedste indsats, hvis du vil have den samme database backend over alle tre platforme. Der er en port til Windows Phone 7, der er et rigtig godt. NET-bibliotek til Windows, og det er tilsyneladende ikke noget problem på XNA. [2] [3] [4]


Den eneste af de tre platforme, jeg har brugt det i vid udstrækning, er Windows 7, og det har været rigtig godt.


Det eneste, jeg tilføjer, er, at mens jeg tror, ​​at SQLite er et godt valg for alle tre platforme, er der ingen grund til at have den samme backend, det egentlige valg af bagenden er temmelig let abstraheret væk.

Andre referencer 1


CoolStorage er et databasebibliotek på tværs af platformen, der understøtter en række databasebaggrunde (herunder SQLite). Windows Phone-versionen understøtter (kun) SQLite i isoleret lagring, men når du kompilerer kildekoden, ved jeg, at det også virker perfekt på Xbox (ved hjælp af SQLite).


Dette er linket: http://viciproject.com/coolstorage[5]

Andre referencer 2


Ifølge dette er der ingen database support til Windows Phone 7. [6]


Du kan sikkert bruge SQLite (normen for Android). Tilsyneladende er der flere muligheder for at køre det på Windows Phone 7. Gør en Google-søgning efter sqlite Windows Phone.