windows - Bruger nogen her Linux-host/VMWare/VirtualKD fejlfinding miljø?

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

ProblemHar nogen haft en succesfuld oplevelse med VirtualKD-opsætning på Linux-vært, der kører VMWare Workstation 8 (med Win7 gæster)? [4]


På trods af fakta er der mange beundrende kommentarer om 'speed' og 'other benefits' af VirtualKD, de fleste kommer fra Windows/VirtualBox brugere, og jeg vil virkelig ikke spilde min tid på at få det til at fungere på ikke understøttet konfiguration.


P.S. Officielle VirtualKD forum har en lignende tråd, der stadig ikke er besvaret i to år, så besluttede at anmode om anmeldelser her. [5]


P.P.S. Mit faktiske problem er, at VMWare s socket-baserede COM-port debugging er meget langsom. Det tager 10 til 20 gange mere tid at kopiere debugge-output fra debuggee til debugger-maskine, end det kræver at udskrive samme output til DbgView.

Bedste reference  Har nogen haft en succesfuld oplevelse med VirtualKD setup på Linux vært kører VMWare Workstation 8 (med Win7 gæster)?VirtualKD er en Windows-eneste applikation. Plakaten på forummet har arbejdet rundt om problemet med at være Windows-only ved at omdirigere en Unix-stikket til TCP, hvilket gør det muligt for Windows-klienter at oprette forbindelse via netværket.


Jeg har brugt socat til at overføre to VM'er med en TCP-stik. Jeg lavede rør i /tmp og kørte socat mellem dem, en VM kan derefter fejle den anden.


I mit tilfælde, fordi jeg 'configured debuggeren til at bruge serielle forbindelser, var jeg takket være de begrænsede serielle forbindelser. Jeg har ikke prøvet VirtualKD-stil opsætningen; men det er min indsats, at det ikke virker. Fra VirtualKD-forklaringen af ​​sine internals på VMWare bruger klient-side-koden i princippet hypervisorfunktionalitet. VirtualBox skal patches af VirtualKD, jeg forventer, at dette skal give sådan funktionalitet til VirtualBox-klienter. [6]


Den dårlige nyhed betyder, at Linux host hypervisor (VMware/VirtualBox på værten) skal vide, at behandle denne information og videregive den til den rigtige placering. Som standard vundet det ikke, hvordan man gør dette.