windows - Installshield viser ikke det korrekte sprog

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

ProblemJeg bruger InstallShield 2008 Premier Edition, og jeg har oprettet et multilanguage setup. Når jeg installerer opsætningen på andet sprog end engelsk (f.eks. På fransk) viser det klart alle etiketter og meddelelser korrekt.


Problemet starter, når jeg kører den genererede setup.exe fil igen. Den skal vise siden Modificer/Reparér på det sprog, der blev valgt under installationen (det vil sige på fransk), men det vises altid som standard operativsprog (engelsk i vores tilfælde).


Men hvis jeg klikker på afinstalleringsikonet i opstartsmenuen, vises det på det sprog, jeg har installeret (dvs. fransk).


Vores krav er, at det i begge tilfælde skal være det samme sprog (dvs. fransk), men det er ikke tilfældet.

Bedste reference


Jeg har ikke prøvet, men måske kan du ændre afinstallationskommandoen for at inkludere parameteren for at indstille sproget (se http://helpnet.acresso.com/robo/projects/installshield11helplib/IHelpSetup\_EXECmdLine.htm, se efter/L) og tilføj det til den afinstallationskommando, installationshullet opstilles under 'Software \ Microsoft \ Windows \ CurrentVersion \ Uninstall \' + PRODUCT\_GUID. Det føles lidt hackisk, jeg tror virkelig, at Installshield skal gøre dette automatisk. [2]