windows - P2p-opdateringer til private netværk

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

Problemalle!


Jeg arbejder i øjeblikket på et projekt, der involverer at udbrede netbooks til landsbyerne til uddannelsesmæssige formål. På grund af den langsomme forbindelse (hvis der er noget), er det svært at skubbe indholdsopdateringer (grundlæggende synkronisering af filer med serverindhold) .


Vi tænker på zombie-lignende p2p-opdateringer, når nogen fra landsbyen kommer til byen og opdaterer hans/hendes netbog. Så ville andre netbooks fra landsbyen få opdateringer fra netbooks, som blev opdateret i byen.


Jeg vil sætte pris på, om du kunne lede mig til eksisterende løsninger på dette problem. Jeg forsøgte at google det, men fandt intet.


Desværre har vi ikke programmører i vores team, så vi leder efter færdige produkter. F.eks. Installerer noget program (utorrent), som ville køre på netbooks og tjekke wifi netværk hver 1 time.


Landsbyer har wifi.


Tak.

Bedste reference


Prøv Cwrsync. [2]

Andre referencer 1


Så ser ud som om der ikke er nogen klar løsning til p2p opdateringer. Vi tænker på at bruge p2p tracker system i stedet.


Samlet ser det ud til, at p2p ikke er den bedste mulighed for opdateringer, især hvis indhold er følsomt.


Tak.

Andre referencer 2


Luke, jeg tror jeg har en god løsning for dig.


uTorrent er en letvægts torrent-klient, der kører godt på disse netbooks. Ved hjælp af RSS-feeds kan du få dem til automatisk at downloade opdateringer, dvs. deltage i opdateringsfilsværmen, så snart den er udgivet.


Du behøver ikke at bruge en tracker i stedet for at bruge DHT, men det ville nok gøre det nemmere, hvis du implementerede noget som openbittorrent.com s tracker.


Derfor er det eneste trin tilbage til at automatisere opdateringerne, at opdateringen automatisk udføres. Men hvis jeg har ret, lyder det som om disse opdateringer til indholdsopdateringer kun kræver, at de downloades til den rigtige mappe, hvilket vil være noget du angiver, når du opsætter RSS-feedet for at downloade fra uTorrent.