windows - installer hebraisk skrifttype matlab

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

ProblemJeg leder efter en måde at installere hebraiske skrifttyper på i min matlab (R2009b, Windows 7). Jeg leder ikke efter løsning til at vise eller læse hebraiske charecters, men en måde at kunne arbejde med hebraisk som i engelske bogstaver (for strings purpusese). det problem, der fik mig her er, at jeg har lydfiler, som deres navn er på hebraisk, og jeg skal læse dem fra matlab. men når jeg prøver at læse listen over filer (ved hjælp af ls) får jeg spørgsmålstegn, hvor de hebraiske bogstaver var.

Bedste reference


Kommando listefonter vil liste alle tilgængelige system skrifttyper. Hvis der ikke vises nogen hebraisk skrifttype på listen, skal du installere en på OS-niveauet, f.eks. AdobeHebrew (alternativt Google 'gratis hebraiske skrifttyper'). [4] [5]

Andre referencer 1


Det er muligt, at den skrifttype, du bruger i Matlab, simpelthen ikke har de hebraiske skrifttyper ('tegn'). Så de manglende tegn er erstattet med '?'. Du kan 'linke' en skrifttype til en anden i GDI ved at redigere registreringsdatabasen på HKLMSOFTWAREMicrosoftWindows NTCurrentVersionFontLinkSystemLink.


For eksempel: Lad os antage, at din kopi af Matlab bruger skrifttypekonsolerne, og du vil have, at den bruger skrifttypen Miriam til glyphs, der ikke findes i Consolas. For at få det til at ske, skal du tilføje en strengværdi til registreringsdatabasenøglen ovenfor. Navnet på strengen skal være Consolas og den skal have en værdi på mriamc.ttf. Det fortæller Windows GDI at gøre manglende glyphs i skrifttypen 'Consolas' ved hjælp af skrifttypen i filen 'mriamc.ttf'.