windows - python starter ikke korrekt

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

ProblemJeg har installeret python og django i mit system, der bruger win vista. Nu når jeg går til kommando hurtig og skriver python eller django-admin.py begge arbejder ikke. Hver gang jeg skal indstille banen til pythonmappen manuelt. Men jeg har set disse kommandoer kører selv uden at angive stien. Så hvordan gør jeg det til at køre ordentligt?

Bedste reference


Brug enten systemets kontrolpanel til at indstille PATH miljøvariabelen, der gælder permanent eller


Geninstaller Python som systemadministrator, så installationsprogrammet kan indstille registreringsdatabasen og miljøvariablerne for dig.


Hvis du installerer indstillingen 'bare for mig', skal du indstille variablen PATH i kontrolpanelet.

Andre referencer 1


Du skal nok tilføje Python til dig dosebane. Her er en video, der kan hjælpe dig ud:


http://showmedo.com/videotutorials/video?name=960000u0026amp;fromSeriesID=96[3]

Andre referencer 2


du kan ikke køre en kommando, der ikke er i din vej. Det bør indstilles globalt, når du installerede python.


skriv 'sæt' ved en dos prompt og se på PATH variablen. c: \ python25 (eller whever du installerede python) skal være i denne variabel dvs. PATH=c: \ windows; c: \ python25; ... etc


hvis det ikke er i PATH, savnede du eller installatøren den del, hvor du skulle indstille den. Det kan gøres fra 'Miljøvariabler' -knappen i 'System' kontrolpanelet.

Andre referencer 3


I din vej mener jeg, at du skal have både placeringen af ​​Python-installationen og Python \ Scripts-mappen. For eksempel på XP har jeg C: \ Python25; C: \ Python25 \ Scripts. Kan du bekræfte, at du har begge?