winsock - Sådan spoles rutetabel i windows?

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

ProblemJeg forsøger at skrive et program, der ændrer standard gateway for netværk gang for gang. Men det ser ud til, at der er cacher på rutetabellen i enhver proces, så jeg ikke kan kontrollere netværksadfærd nøjagtigt. Kan jeg bare sprænge rutetabellen til den proces?


For eksempel hvis jeg først gennemførte en Iexplore.exe, og derefter ændrede standard gateway til en koreansk vpn, gik IE stadig til amercia standard gateway. Men hvis jeg først ændrer standard gateway og derefter udfører Iexplore.exe, gik den til Korea.


Så hvordan kan jeg spyle ruten bord cache? Tak.

Bedste reference


Fra kommandoprompt som administrator kører:


netsh interface ip delete destinationcache


Fungerer på Win7.

Andre referencer 1


rute -f forårsager skade. Så vi skal enten afbryde de rigtige dele af routingstabellen eller finde ud af, hvordan man genopbygger det.

Andre referencer 2


I Microsoft Windows kan du gå igennem ved rute -f kommandoen for at slette din nuværende Gateway, tjek rute/? for flere forhåndsindstillinger, f.eks. Tilføj/slet etc, og kan også skriv et parti for at tilføje rute på bestemt tid, men hvis du har brug for at slette IP-cache, så har du mulighed for at bruge arp kommando.

Andre referencer 3


Du kan åbne en kommandoprompt og gøre en


route print


og se din nuværende rutingstabel.


Du kan ændre det ved


route add    d.d.d.d mask m.m.m.m g.g.g.g 
route delete d.d.d.d mask m.m.m.m g.g.g.g 
route change d.d.d.d mask m.m.m.m g.g.g.g


disse ser ud til at fungere


Jeg kører en ping d.d.d.dt-ændring af ruten, og den ændres. (min test involverede routing til en død rute og ping stoppet)