c # - Hvordan tegner jeg firkanter oven på applikationerne, får koordinater/størrelse af firkanterne, og kontroller for at se, om billedet under firkanterne er ændret?

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

ProblemJeg vil oprette en Windows-app. Jeg vil have, at brugeren skal kunne klikke på en knap på appen. Når knappen er klikket, vil jeg gerne have brugeren at tegne et firkant et sted på skærmen ... hvor som helst. Firkanten vil sandsynligvis blive trukket over et andet programvindue, så vinduet skal ignorere ethvert klik der sker over det. Når firkanten er trukket, vil jeg få fat i koordinaterne for hvor den blev trukket og størrelsen af ​​den. Så vil jeg løbende kontrollere, om billedet vises bag denne virtuelle firkantændring. Hvis det ændres, vil jeg tvinge et museklik i midten af ​​det. Jeg tror jeg kan gøre musekliket med mouse\_event () i user32.dll.


Men jeg har ikke en freaking clue hvordan man gør resten=D


Enhver retning ville være fantastisk ...


Alt jeg leder efter her er links til biblioteker og/eller API'er. Jeg ved ikke, hvor jeg skal begynde at se, og jeg er fuldt ud i stand til at læse dokumentation.

Bedste reference


Ved hjælp af Java bruger Zoom createScreenCapture() til at gøre en forstørret 16 x 16 pixel BufferedImage taget som musen trækkes over skærmen. Når du har BufferedImage, kan du regelmæssigt genoptage skærmen på samme tidspunkt og bruge getRGB() metoden til at sammenligne. Se også Brug af Timere i Swing Applications . [7] [8] [9]