c # - Sådan deserialiseres en JSON-streng til .NET-objekt?

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

ProblemJeg bruger Visual Studio 2012 til Windows Phone 7, og dette er min første app. Når jeg forsøger at deserialisere en JSON-streng med JSON.NET, får jeg altid denne underlige fejl:  Manglende metode: r rlib, Version=3.7.0.0, Kultur=neutral, PublicKeyToken=969DB8053D3322AC.System.Threading.Monitor.Her er et uddrag af min kode, som deserialiserer min JSON-streng:


public void DeserializeFeed(string feed)
{
    JsonSerializer ser = new JsonSerializer();
    //JsonReader jr = new JsonTextReader(new StreamReader(feed));
    Post deserializedPost = JsonConvert.DeserializeObject<Post>(feed);
}


Jeg sender her fejlfinding trin for trin-tilstand for at give mere nøjagtige oplysninger:


DEBUG STEP BY STEP MODE [2]


Kan nogen hjælpe mig venligst? Håber jeg er klar!

Bedste reference


Jeg søgte den fejl, du havde, og det ser ud til at være et udbredt problem. Jeg fandt dog en tråd på et andet websted, som hævder at have løst det: http://windowsphonegeek.com/articles/WP7-InputPrompt-in-depth[3]  Efter timers fejlfinding kunne jeg få problemer med at skyde fejlen og kompilere koden og bruge kontrollen. Kopierede netop biblioteker (Coding4Fun Phone Controls &Microsoft Phone Controls Toolkit) fra eksempelet Eksempel på besked, jeg havde downloadet. Her er linket til det. http://www.windowsphonegeek.com/articles/Coding4Fun-WP7-Message-Prompt-in-depth[4]Jeg har ikke en telefon til at teste løsningen på, så jeg kan ikke sprænge fra erfaring, men det ser lovende ud.


PS. Den egentlige deserialisering ser fint ud for mig.


(Jeg har sagt dette i en kommentar snarere end et svar, men jeg har ikke privilegiet endnu, undskyld hvis det er fornærmet)