ColdFusion kan ikke forklare Windows-brugere for at få adgang til katalogstørrelser - måske ASP.NET

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

ProblemVi har ColdFusion og Active Directory, der kører inden for samme domæne. Jeg forsøger at skrive et script, som ColdFusion kan køre for at få størrelserne på klientmapper i filsystemet. Dog kræver hver mappe forskellig Windows-godkendelse.


ColdFusion <cfdirectory> har ikke midler til at udgive brugeren til hver mappe. Ved hjælp af JavaIO er det tilsyneladende ikke nyttigt, da Java ikke ved noget om Windows-godkendelse.


Jeg fandt et forslag til at bruge APS.NET til at skrive en COM eller .NET komponent, men artiklen gik ikke længere. Jeg har siden googled mit hjerte ud og ikke fundet noget mere nyttigt.


Hvis nogen har nogen information eller hjælp til at tilbyde, kan du ikke forestille mig min taknemmelighed.

Bedste reference


ColdFusion vil som standard køre som Local System-kontoen. Denne konto har ikke adgang til netværket.


Jeg foreslår at køre ColdFusion-tjenesten med en domænekonto, der har læstadgang til klientmapper, og du skal derefter kunne bruge cfdirectory.


Du kan finde denne blogpost til hjælp. [3]

Andre referencer 1


Det ser ud til, at problemet er, at hver enkelt mappe kræver et andet sæt brugerrettigheder. Så han har ret, jeg tror. CF kan 't' udgive 'hver bruger - selvom jeg ikke er sikker på, at jeg ved et system, der kan gøre det. Vil du skulle gemme separate tilladelser for hver mappe? for hver enkelt?


Jeg tror ikke, at du kan 'efterligne' en AD-konto uden at skabe passende tokens ved hjælp af nøgleinfrastruktureretten? Så det betyder, at du skal gemme brugernavn og adgangskoder til at 'godkende' med. Jeg tror, ​​at lagring og brug af sådanne 'upersonlig' information ville helt sikkert negerer eventuelle sikkerhedsforbedringer, som du håbede at opnå ved at bruge en anden bruger til hver mappe.


Arkitektonisk har du det bedre at køre CF som en AD-bruger med 'læs' tilladelser til de pågældende mapper - så kan du få adgang til størrelsesoplysningerne, du leder efter, men vil stadig ikke kunne ændre filerne i mappen. Det er min tage.

Andre referencer 2


Vi besluttede at opbygge en ASP.net applikation, som vil få adgang til de enkelte klientmapper ved hjælp af indbygget Windows-godkendelse for at returnere filstørrelser og andre data og dump dem til en database. Vi vil bruge windows scheduler til at planlægge udførelsen af ​​denne applikation. ColdFUsion vil kun blive brugt til at manipulere dataene til rapporter.