Porting Java/Mysql applikation fra Linux til Windows

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

ProblemJeg har skrevet en ansøgning i Java og brugt MySQL som databasesystem. Brugeren kan indsætte eller slette rækkerne i databasetabeller. Jeg har udviklet applikationen på Ubuntu 11.10 og det fungerer korrekt.


Mit spørgsmål er, hvordan skal jeg sende denne applikation til en Windows-maskine? Skal jeg installere MySQL-server på den pågældende maskine? Hvis ja, hvordan pakker du alle eksekverbare filer til en enkelt .EXE. Hvordan laver jeg denne applikation på alle platforme?

Bedste reference


Java-programmer, medmindre du gjorde nogle mindre almindelige ting som for eksempel at stole på linjeafslutningen eller gjorde JNI, skal generelt arbejde OOB i alle platforme, understøttes java. Test og reparer de ting, der ikke virker.


MySQL-installationer er forskellige pr. Miljø, og ja, du har også brug for DB-serveren på dette miljø, hvis du planlægger at køre det lokalt. Normalt vil du anmode brugeren om at installere MySQL og konfigurere den til din applikation - jeg ser et potentielt EULA/TOS problem med emballering MySQL binaries med din egen applikation. Hvis du gør det alligevel, vil du gerne bruge et installationsprogram til at oprette en installationsfil til dig, der vil omfatte filerne og udføre de trin, der er nødvendige. [1]


Rediger: Se denne tråd for mere bekvemme alternativer end at bruge MySQL med din software og også til en note om den potentielle licensaftale.