Sådan registreres indkommende netværksoverførsler i Windows (helst i c #)

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

ProblemJeg spekulerede på, om nogen ved hvordan (eller endda det er muligt) at overvåge og udløse en handling, når en computer, der kører windows (7-8), begynder at genoptage en filoverførsel fra over netværket til en af ​​dens drev.


Bonuspoint, hvis jeg kan finde ud af, hvor stor filen er, den anden fyr placerer på min maskine og hvor meget er gjort osv. ..


Jeg vil gerne vide, om der er nogen API i Windows, eller kodestykke eller en anden API, der leverer nogen af ​​denne funktionalitet.


Jeg vil stadig være i stand til at genbruge filer, jeg vil bare styre dem bedre. Jeg er på et netværk med over 90 computere, og denne software, som jeg ønsker at skrive ville køre på de fleste af dem.

Bedste reference


Selvfølgelig kan du (det er det, hvad et Antivirusprogram gør), men det er ikke let, og sandsynligvis vil du se det er mere behageligt at gøre i C end i C #. Jeg er sikker på, at der er en .NET-port af WinPCap, alligevel kan du altid P/Invoke.


Start læsning om Network Monitor SDK på MSDN. Det er ikke en nem opgave, du skal indfange et bestemt sæt rammer, du kan bruge en netværkspakkeovervågning til at inspicere indholdet og typen af ​​pakker, du skal fange og analysere. [1]


Jeg er ikke sikker, men du kan kigge på QoS API (begynder at læse denne artikel), det skal give noget, du kan bruge. [2] [3]