c ++ - Marmalade SDK Simulator fejl: Kunne ikke initialisere Direct Draw

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

ProblemJeg har arbejdet med marmelade i nogle uger. Men siden i dag virker min simulator ikke længere. Jeg får altid 'fejl: Couldn' t initialisere Direct Draw ', når jeg starter simulatoren.
Jeg forsøgte at afinstallere marmelade og genstarte pc, men intet hjælper.


Nogen har en ide om hvad dette kan være, eller ting jeg kan prøve?


Fejlmeddelelse kan ses:


here


PC-specifikationer, hvis dette kan hjælpe:
- Acer Aspire notesbog
- Windows 7 Home Premium SP1 64bit
- Intel i5 2410M
- 6 GB RAM
- AMD HD 6650M 1GB

Bedste reference


For alle, der måtte komme på tværs af dette, skete det samme med mig i går. Jeg begyndte at få 'Couldn' t initialisere Direct Draw 'ved opstart efter at have lavet nogle få ændringer under Preferences -> Display.


Jeg fik det ved at gå til C:Users{user}AppDataRoamingMarmalade og slette (eller omdøbe) filen preferences.icf. Dette fjernes ikke efter en afinstallation, så hvis du finder dig selv i denne situation, synes dette at være den eneste måde at nulstille alt på.


Held og lykke!

Andre referencer 1


Et par ting at prøve.


Prøv først at køre dit program indefra Visual C ++ ved trykke og holde F5. Dette vil få simulatoren til at starte, men vil ikke begynde at udføre dit program, hvilket kan give dig mulighed for at ændre indstillingerne i simulatoren.


Mangler det, hvis du kigger i datakataloget, skal du finde en fil med navnet development.icf, som er de aktuelle simulatorindstillinger. Prøv at slette dette og køre igen, hvilket vil få simulatoren til at vende tilbage til standardindstillingerne.