c ++ - kodeblocks i Ubuntu eller Windows. Enhver forskel?

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

ProblemJeg har undret mig i et stykke tid, om det gør nogen forskel for udgangen eller noget andet, hvis jeg bruger CODEBLOCKS på WINDOWS 7 eller UBUNTU ??


Jeg har brugt C ++ og en GNU GCC Compiler.


Jeg er aktiv på onlinekodningskonkurrencerne, og jeg ønskede at vide.


Enhver hjælp ville blive meget værdsat!


Tak!

Bedste reference


Der er ingen reel forskel mellem de to platforme fra et IDE standpunkt, det er derfor, det hedder stadig det samme program! Hvad angår de kompilerede eksekverbare filer, vil det naturligvis ikke noget, du kompilerer i Windows, køre på Linux og omvendt. Når det er sagt, så længe du holder dig til funktioner indeholdt i standard libc biblioteket, som GCC compiler er ved at forbinde, vil din kode forblive bærbar. På den anden side, hvis du starter kodning ved hjælp af Win32-funktioner eller bruger indlejret assembler til at udføre platformspecifikke opgaver, vil denne kode ikke porten rent til Linux ... men så igen ville det være sandt uanset hvilket miljø du var ved brug af.


Med C ++, hvis du beslutter dig for at udnytte nogen af ​​de nyere C ++ 11-funktioner, skal du kontrollere kompatibiliteten af ​​din compiler med den funktion, du forsøger at udnytte, og sørg for, at andre prøver at kompilere og køre din kode har også adgang til enten den samme compiler version eller en compiler, der også understøtter den ønskede funktionalitet. [1]