svn - Enhver fik en prøve Windows-batchfil til automatisk at implementere Collabnet repo til en filmappe?

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

ProblemJeg bruger CollabNet Subversion Edge på Windows 2008 ... og forsøger automatisk at implementere (så opdater fra repo til mappe), når der begås opgaver fra udviklere, der bruger Skildpadde SVN.


Jeg har en post-commit hook-fil i den korrekte repo/kroge folder. Filen hedder post-commit.bat


Filen har en linje -


'C: \ Programmer \ TortoiseSVN \ bin \ tortoiseproc.exe'/kommando: opdatering/sti: 'c: \ wamp \ www \ thewebsite *'/closeonend: 1/outfile: 'c: \ csvn \ update-logs \ thewebsite-out.txt'


Når jeg begår noget, er det timing ud, hvis jeg har filen til stede. Hvis filen ikke er til stede, forpligter den arbejdet uden problemer. Så det fortæller mig, at post-commit filen bliver kaldt ... og den har en problem!


Nogen har fået en prøve efter-commit-Windows-batch-fil, der kan hjælpe mig? Eller ved, hvordan du løser mit særlige problem?

Bedste reference


Du bør prøve at teste dit script ved blot at kalde det fra kommandolinjen og passere i repo- og versionsparametrene. Dette kan give dig lidt mere indblik i, hvorfor det er timing ud. For eksempel:


script.bat PATH\_TO\_REPO REPO\_VERSION


Også i stedet for at bruge Skildpadde, brug det oprindelige SVN klient bibliotek. I dit script kan du navigere til den mappe, du vil opdatere, og kalde kommandoen 'svn opdatering'. Dette bliver mere ligetil og behøver ikke at gå gennem Skildpadden for at gøre opdateringskommandoen tilbage til det oprindelige bibliotek.


Prøv noget som dette:


cd "c:wampwww	hewebsite"
svn update


Hvis din SVN-server kræver tilladelser, skal du muligvis også overføre disse i dit script.