64bit - Hvornår skal du understøtte Windows 64?

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

ProblemJeg leverer i øjeblikket 32 ​​bit Windows-musiksoftware, og nogle af mine brugere beder om 64-bit support. Jeg planlægger at til sidst, men porting er et stort stykke arbejde, og jeg har også mange andre vigtige funktionsanmodninger. Jeg skal allokere min begrænsede tid klogt.
 Hvor stor markedsandel er 64-bit operativsystemer ?, og hvad er trenden.

Bedste reference


Ingen bedre tid end nu. Da behovet for mere ramforhøjelser vil 64 bit Windows-versioner blive mere og mere udbredt. Spil lidt rundt med Googles trends, og du vil se et klart uptick hos folk, der ser på det. Som forklaret i 'Dude, Where's My 4 Gigabyte RAM?' Er behovet for den daglige bruger at gå til et 64-bit-operativsystem bare at fortsætte med at vokse. [1] [2]


Rediger som svar på Jeffs kommentar

Jeg forstår, at et hold skal balancere opgraderinger/fejlrettelser efter prioritet. Det vil altid være en vanskelig balance at strejke. Fordelene ved en 64 bit version vil kun fortsætte med at vokse!


Held og lykke rammer den rigtige balance!

Andre referencer 1


Hvorfor beder de om 64-bit support? Fungerer din 32-bit software ikke på Win64, eller antager de, at de har brug for en speciel version, når de faktisk er i orden med 32-bit versionen? Efter min erfaring er Win64s støtte til 32-bit-programmer fremragende , og det vil sandsynligvis fortsætte med at eksistere i overskuelig fremtid.


Hvis din software ikke virker, og det skyldes ikke en grundlæggende begrænsning som halvdelen af ​​logikken i en enhedsdriver, så gør den til at fungere som 32-bit eksekverbar, muligvis lettere end du tror.


(Tilgiv mig, hvis jeg lærer dig at suge æg. 8-)

Andre referencer 2


Der er 3 almindelige ting, der ville være gode grunde til at havne til Win64:  1. Dit produkt indeholder en driver - i dette tilfælde at arbejde overhovedet på et Win64-system, skal driveren i det mindste være portet.

  2. dit produkt har Shell eller IE integration - siden brugeren i et Win64-system sandsynligvis bruger 64-bit version af Explorer og IE, skal du bruge 64-bit plug-ins til at integrere med dem. (Du skal fortsætte at pakke og installere 32-bit versionerne, så tingene stadig fungerer, hvis brugeren finder sig i en 32-bit filhåndtering eller IE-instans).

  3. Dit produkt vil betydeligt drage fordel af et øget adresserum - hvis dit produkt bruger en masse data (som databaser eller nummerkrydsende apps ofte gør), vil din applikation have langt mere virtuelt adresserum tilgængeligt på et Win64-system og kan ofte bruge det til fordel.Bemærk, at der kan være andre gode grunde til at havne, men disse er de almindelige. Bemærk også, at porting af en af ​​de ovennævnte grunde ikke nødvendigvis betyder, at alt skal sendes. For eksempel kan du måske komme væk med bare at portere din enhedsdriver.


Hvis ingen af ​​disse grunde passer, så kan det kun være dine brugere, der ønsker noget uden god grund - at uddanne dem kan hjælpe. Men hvis det begynder at påvirke salget, kan du finde dig selv i en position, hvor du bare skal havne for at gøre dem glade selvom der ikke er nogen god teknisk grund (forhåbentlig er dine kunder ikke urimelige og vil lytte til god teknisk rådgivning) .


Men selvom du ikke sender din kode til Win64, er der ingen grund til ikke at teste og støtte din ansøgning på Win64-systemer.

Andre referencer 3


Musiksoftware er lidt vag. Hvis du udvikler musikkodning/dekodning software professionelt, så er 64 bit noget, du bør tage alvorligt, da det kan have mærkbar indvirkning på kodning/dekodning ydeevne.


Ellers, mens 64 bit bliver stadig mere populær, vil din 32 bit app stadig køre perfekt, så andre funktioner er vigtigere i mellemtiden. Men du bør tænke på 64 bit porting også og refactor din kode for at være mere bærbar som du går fremad.

Andre referencer 4


Jeg er enig med andre her, at det nu er en god tid at starte med at understøtte 64 bit operativsystemer. Med Windows 7 lige rundt om hjørnet ser du en meget større del af brugere, der kører med 64 bit operativsystemer. Selvom din software ikke er 100\% optimeret til 64 bit-processorer, vil porten få adgang til de ekstra registre og sådan, der er forbundet med at køre 64 bit kode og kunne se en præstationsforøgelse. For ikke at nævne ikke at løbe op mod 4gb væggen og alt det.


Bare husk, at dine datastrukturer kan ændre sig i størrelse, og din ansøgning vil sandsynligvis bruge mere hukommelse.


Hvis jeg er forkert over nogen af ​​disse, bedes nogen rette mig!

Andre referencer 5


Det er ikke tid til port, men bare sørg for at teste din software på 64 bit systemer. Emulatoren på Vista eller 7 er god nok og bør ikke forårsage problemer.


Den største fordel er den større mængde ram, der kan tildeles. Hvis der er en masse ram anvendt, og der er meget caching på, så skal du havne.

Andre referencer 6


x64 PC og OS markedsandel vil kun stige. Det er fremtiden. Det er bedst at støtte fremtiden tidligt.