cygwin - Sådan læses bytes fra en enhed ved hjælp af c/c ++ i windows

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

ProblemSå her er baggrunden:


Jeg har denne SCSI-enhed med medier, der har rå data på det (for enkelhed lad os sige, at den indeholder abc123). Denne enhed er på en Windows-maskine. Jeg vil gerne bruge C/C ++ til at initialisere enheden, åbne den, sende SCSI read-kommandoen til enheden og i sidste ende 'læse' byterne.


Jeg har søgt efter lignende emner, men jeg fortsætter med at få Linux/Unix-guider eller Visual C ++ (som jeg ikke har adgang til).


Kender nogen en god måde at starte dette på? Måske har nogle prøvekode eller måske nogen en vejledning der ligger rundt ;-)


Tak på forhånd!


EDIT: Jeg bruger Cygwin.

Bedste reference


Hvis du absolut skal gå ned til hardwareniveauet og så vidt angår Linux, skal du bruge IOCTL-kommandoer, for eksempel: http://sg.danny.cz/sg/sg\_io.html[1]

Andre referencer 1


OPDATERING: Efter at have slået mit hoved i en mur i nogen tid, og nogle påtalte og tiggerede, lykkedes det mig at få min tilsynsførende til at lade mig få Visual Studio 2003 installeret!


For alle, der leder efter flere oplysninger om dette emne, er jeg meget enig i de ovenstående kommentarer. Det er næsten umuligt at opnå dette på en Windows-maskine og ikke bruge Visual C ++.


Mit eneste andet forslag er at gøre den vidunderlige skift til * nix verden (hvis du kan)!