python - WMI Win32\_Process oprettelse af proces, der ikke kan initialisere CUDA på afstand

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

ProblemJeg forsøger at fjernt køre et program, der udnytter CUDA. Ansøgningen er rpcminer-cuda.exe, fra RPCMiner-pakken. Det er CLI drevet og jeg kan køre dette program lokalt, men når jeg forsøger at udføre eksternt, modtager jeg en fejl:


Kan ikke initialisere CUDA.


Koden, jeg bruger til at køre denne applikation, er meget ligetil og fungerer for andre applikationer:


import wmi
c = wmi.WMI(computer="HOSTNAME", user="USER", password="password")
c.Win32\_Process.Create(c:
pc
pcminer.exe -flags)


Jeg har undersøgt og opdaget, at CUDA leveraging software ikke kan køres fra remote desktop. Jeg forstår ikke, hvordan det er relevant for min evne til at udføre dette over WMI-opkald. Er der en måde at overvinde denne begrænsning af CUDA eller manuelt initialisere det?

Bedste reference


Det primære problem er, at standard NVIDIA GPU'er i Windows Vista og derover bruger Windows Display Driver Model (WDDM). Når brugeren ikke er konsollen, erstatter Windows GPU-driveren med den eksterne skrivebordsdriver, og CUDA undlader at finde en gyldig enhed.


Hvis du har et Quadro- eller Tesla-kort, kan du overveje at bruge Tesla Compute Cluster (TCC) -driveren, da dette ikke er baseret på WDDM-driveren. Se http://de.download.nvidia.com/Windows/Quadro\_Certified/295.73/295.73-Win7-WinVista-Quadro-Tesla-Release-Notes.pdf.[2]


Hvis GPU'en er konfigureret til at bruge WDDM-driveren (standard på Windows), kan du køre din egen serverproces på systemet og bede om at starte CUDA-processen udenom WMI-problemet.