windows - Enhver måde en indbygget applikation kan få adgang til DOM inde i en browser? (Mac/Win/Linux)

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

ProblemTænk på en ordbogsprogram, der griber ord på brugerens klik fra enhver anden applikation (herunder browsere) og dukker op dens betydning. Er det muligt at vride denne adfærd baseret på ordet s HTML-attributter?


Rediger: Jeg har bemærket noget cool. OSXs indbyggede ordbog-app har en genvej (cmd + kontrol + d), der faktisk opfanger et ords betydning (ordet du svæver musen over). Det fremhæver også ordet. Højdepunktet vokser som du øger skriftstørrelsen. Tjek denne fidle og prøv forskellige skrifttypestørrelser. [1]

Bedste reference


Ja Nej


Hvis din ordbogs ansøgning indgår i en browser instans (som en webkit browser), skal det være muligt at få adgang til DOM.


Hvis du vil have din ansøgning til at manipulere en allerede kørende browser instans, har den ingen kontrol over, så kunne det nok lade sig gøre hvis  • Denne browser har et browser plugin, der interagerer med din ansøgning

  • Du aflyser kommandoer på lavt niveau for at rotere direkte med kernen eller browserens hukommelse.Ingen af ​​dem er nemme at gøre for alle browsere.