Hvordan tilføjer jeg NULL-enheden til Windows XP Embedded?

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

Problem

Windows XP Embedded mangler NULL eller 'NUL' -enheden. For det første synes Visual Studio at kræve det og forsøger at opbygge et projektabort med en PRJ0015-fejl. Nogen ved, hvordan man konfigurerer et XPe-billede til at omfatte støtte til NUL-enheden?

Bedste reference

'Null Device Driver' er tilgængelig i XPe Target Designer, men den er normalt skjult. Hver komponent har tilsyneladende et synlighedsniveau, og hvis det er lavere end det, der er angivet i Target Designer-indstillingerne (Tools-> Options) Null Device Driver er på niveau 200, så jeg sætter niveauet til 100 og kunne se det og installere det.

Andre referencer 1

Der er en anden vigtig situation, hvor du vil have NUL-enheden: Hvis du installerer nogle af eller alle Cygwin UNIX-løsninger til Windows. Især hvis du gør noget som helst, åh, gør jeg ikke ved at vælge et helt tilfældigt eksempel, forsøger at sætte en SSH-server på den forbandede ting, så du kan, bare på en lark, sige, logge ind og vedligeholde den. Det er rigtigt - Cygwin kortlægger faktisk sin UNIX / dev / null-enhed til Windows NUL-enheden. Du ved, for maksimal kompatibilitet. Bare hvis den platformspecifikke implementering af IMMEDIATELT THROWING DATA I TOILET OG OBLITERERER DEN, ALDRIG TIL BEMÆRKES IGEN, TIL UNIVERSENS VARMEDØD, er blevet ny og nyskabende. Mens cygwin vil INSTALLERE uden NUL tilgængelig, vil det faktisk ikke nyde en typisk arbejdsdag. Dette er tydeligst første gang du forsøger at starte en bash shell, og bemærke en masse fejlmeddelelser om / dev / null, hvilket ikke resulterer i sådanne fil- eller katalogfejl. En forudsætter, at enheden måske er et NTFS-link, men hvem ved det. Under alle omstændigheder er løsningen at tilføje komponenten 'Null Device Driver', som er bekvemt placeret under Software -> System -> Other, en overraskende lille kategori, som også indeholder sådanne nyttige komponenter som Internet Checkers, Schedule Service Command Line Utility, 1394 Kernel Debugger Support Library, EBCDIC-support til Microsoft Bob, nogle snydkoder for Zork, og kodesiderne siger '(A) bort, (R) etry, (I) gnore, (F) ail?' i Muppet svensk ('(B) ork, b (o) rk, bo (r) k, bor (k)?') Håber det hjælper,
      Matt 'Breakpoint' Heck

Andre referencer 2

At køre Visual Studio selv på XP Embedded virker ikke som om det vil blive understøttet. Du skal bygge på et fuldt OS og derefter bare indsætte din ansøgning til XP embedded.