Running Selenium Server standalone 2 som en tjeneste i Windows XP

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

ProblemHvordan kan jeg køre Selenium Server Standalone 2 som en Windows-tjeneste i Windows XP?

Bedste reference


Eller hvis du vil have det startet ved opstart, kan du gøre dette: 1. Opret fil 01\_start\_hub.bat, som vil indeholde denne kommando:


  java -jar selenium-server-standalone-2.20.0.jar -role hub
  

 2. Opret fil 02\_start\_node.bat, som vil indeholde denne kommando:


  java -jar selenium-server-standalone-2.20.0.jar -role node -hub http://localhost:4444/grid/register
  

 3. Placer begge flagermusfiler i Startup-mappen C:Documents and SettingsUserNameStart MenuProgramsStartupJa, du vil have to 'grimme' dosprompter efter opstart, men det er quickwin solutin

Andre referencer 1


http://brantleytec.blogspot.com/2012/11/selenium-hub-and-node-as-windows-service.html[6]


Det link beskriver processen, som jeg plejede at oprette og bruge Selenhub og node som en tjeneste ved hjælp af native Microsoft-programmer. Jeg kunne få det til at køre lokalt på min arbejds-pc såvel som på en fjernserver, der kører mine tests efter hver bygning.


Hvis dette er tilfældet for din lokale pc, kan jeg foreslå at bruge ChromeDriver i stedet for RemoteWebDriver. Det er mindre opsætning og giver nye hyringer mulighed for at begynde at bruge dine tests uden ekstra opsætning.

Andre referencer 2


Jeg har haft held og lykke med Non-Sucking Service Manager. Det er en selvstændig eksekverbar, der skaber og en windows service og fungerer meget bedre end nogen af ​​de alternativer jeg nogensinde har brugt (jeg tænker på srvany.exe). Brugsanvisningen er ret ligetil. [7] [8]


Her er hvordan jeg brugte det: 1. Download og hent nssm.exe

 2. Jeg ønskede at køre en enkelt instans, der fungerede som både nav og en knude, så jeg valgte ikke en rolle. Jeg ville bare have standardindstillingerne, så jeg passede ikke i nogen parametre. Her er hvad jeg gjorde fra kommandolinjen: nssm installere Selenium Server 'C: \ Programmer \ Java \ jre6 \ bin \ java.exe' '-jar C: \ Selen \ selen-server-standalone- 2.21.0.jar 'Hvis du vil køre som blot et knudepunkt eller en knude, skal du tilføje i -role-hub eller -rolode til den sidste parameter i trin # 2, f.eks. '-jar C: \ Selen \ selen-server-standalone-2.21.0.jar -role hub'. Du kan også angive andre parametre for Selen her.


Hvis du skal justere parametrene senere, kan du gøre dette via Regedit under HKEY\_LOCAL\_MACHINE \ SYSTEM \ CurrentControlSet \ services \\ Parameters. Specifikt indeholder AppParametersnøglen de parametre, du overfører til Selen.

Andre referencer 3


Checkout følgende projekt ...
Jeg har brugt det til at konfigurere min Minecraft Server (java-projekt) som en windows service.


http://yajsw.sourceforge.net/[9]


Held og lykke

Andre referencer 4


Og her er link til mere holdbar løsning - først lav BAT-filerne som i mit andet svar. Andet læs denne artikel - Dens om at skabe tjenesten. Jeg vil anbefale at henvise til BAT-filerne i mulighederne. [10]


Jeg har aldrig oprettet en tjeneste, så hjælpsiden er lige så meget som jeg kan tilbyde