c ++ - Bygning Luabind i Windows

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

ProblemJeg har problemer med at gøre Lua &Luabind arbejde under Windows 7 ved hjælp af VS 2010. Indtil videre har jeg downloadet LuaBinaries fra http://luabinaries.sourceforge.net og Luabind fra http://www.hci.iastate.edu/~rpavlik/doxygen/luabind/docs.html. Jeg har oprettet mine miljøvariabler BOOST\_ROOT og LUA\_PATH i kommandolinjen som nævnt i Luabinds INSTALL-fil, og jeg kan ikke komme forbi denne fejl: [8] [9]


C:lualuabind>bjam stage
error: at Jamroot:41
error: *** Unable to determine Lua include directory.


Hvis nogen har været i stand til at bygge Luabind under Windows, er enhver hint meget værdsat! Endnu mere, hvis nogen har været i stand til at oprette et VS 2010 C ++ projekt med Lua & Luabind og er villig til at dele Jeg vil være mere end taknemmelig!

Bedste reference


Hm ... Meget mærkeligt ...
Hvordan laver jeg Luabind under MSVS2008Express.
Jeg downloader lua5\_1\_4\_Win32\_dll8\_lib.zip (luabind jam-fil er ikke korrekt konfigureret til lua 5.2), setup miljø, build boost, build luabind.


Trin for trin: • Download boost, luabinaries (5.1), luabind

 • Build boost (jeg har allerede 1.46.1 og ikke genopbygge det)

 • Indstil miljøvariabel (højreklik på Denne computer-> Egenskaber-> Avanceret-> knap 'Miljøvariabler' for permanente variabler eller brug SET til lokal)
  I kommandotolken:


  set BOOST\_ROOT=g:from\_work epoEnvBoost


  set LUA\_PATH=d: estsoverlua

 • Gå til luabind biblioteket og kør bjam stage (bjam skal være i PATH), blev luabind opbygget. Jeg tester det, bygg bare.
  Jeg håber dette hjælper.