c ++ - Windows Service skriver til Windows TEMP-mappe

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

ProblemJeg skriver en simpel windows service i C ++. Jeg kan se tjenesten på listen (når jeg kører services.msc), men når jeg klikker på 'Start' efter et stykke tid, kommer det tilbage med en Fejl 1053: Tjenesten svarede ikke på start- eller kontrolanmodningen i en rettidig måde '.


Jeg tjekkede Windows-logfilen, og jeg ser det her:


Blokeres af adgangsbeskyttelsesregel (regel er i advarselsmodus) (Almindelig standardbeskyttelse: Forhindre almindelige programmer i at køre filer fra Temp-mappen). Dette er fra McAfee


Exe, som min service kører, er i C: \ Temp-mappen (og den fil, den opretter, findes også i mappen C: \ Temp) og IKKE Windows-tempmappen. Er der en måde, jeg kan finde, hvad der forsøger at skrive til temp-mappen.


Tak skal du have

Bedste reference


Se her, det ser ud som om det er et kendt problem med McAfee. [1]   Hver gang du åbner et program ved at klikke på Start/Programmer/eller ved at dobbeltklikke på det, er explorer.exe det, der åbner det. I Windows er explorer.exe din shell, og det er hvad der lancerer apps, når du klikker på dem. McAfee laver en regelmæssig ekspressionskamp på stien, som indeholder strenge 'TEMP' (del af 'TEMPro6'). Ja, det er lidt crappy kodning på McAfee, men det er hvad du skal arbejde med.