javascript - Tillad ikke, at andre programmer åbnes undtagen en browser

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

ProblemJeg arbejder i øjeblikket på hjemmesiden (Java EE). Et af kravene er ikke at lade klienten åbne noget andet end browseren. Efter en masse søgning fik jeg følgende resultater:  1. Skift OS'ens politik.

  2. Skriv et batch/c/c ++-program, der aflyser alle tastatur- og museventilhørene, så brugeren ikke åbner noget andet.PS: Det skal fungere på Windows og IE 7 eller kun. Det andet operativsystem og browsere behøver ikke overvejes. Denne software er kun lavet til intranet, så jeg har allerede kontrol på klientmaskinerne, hvis jeg skal køre noget.


Mit spørgsmål er .. er der noget andet jeg kan gøre, som vil reducere det arbejde, der er nødvendigt på klientsiden eller på programmet, som jeg skal skrive ??

Bedste reference


Dette er meget OS-specifikt Jeg siger. Windows, tror jeg, har API'er relateret til at finde åbne vinduer. Du kan finde alle åbne vinduer og lukke dem. I din applikations hovedlinje kan du registrere, om der er åbne vinduer, så luk dem.


Måske har mac og ubuntu noget lignende.


Dette kan være et godt sted at begynde at se: http://msdn.microsoft.com/en-us/library/ms633497\%28VS.85\%29.aspx[1]


Jeg aner ikke hvordan man bruger det dog.


Du skal bruge noget mere magtfuldt end javascript til at kommunikere med din applikation, der overvåger brugerens skrivebord. Du kan måske se på at forbinde JS til Silverlight, så have klienten download noget ved åbning af browseren, der ligeledes ligner silverlight eller .net. Så kan du få dem alle kommunikere muligvis.

Andre referencer 1


Du kan indstille IE til at være shell-processen (en registreringsnøgle) i stedet for explorer.exe og derefter køre IE i kiosk-tilstand og derefter deaktivere task manager via politik (for at forhindre nye processer). [2]