.net - Kort virtuelt drev fra en mappe med brugerdefineret ikon og begrænset lagerstørrelse C #

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

ProblemJeg har et underligt krav.


Jeg skal mappe en mappe som en Virtual Drive i My Computer med et brugerdefineret drevikon på det. Også den kortlagte virtuelle drev skal være af foruddefineret begrænset størrelse (sig XX GB).


Jeg kender og kortlægger en mappe som et virtuelt drev i min computer, men jeg kan ikke begrænse drevets størrelse, da det er en slags Shortcut til mappen, og vi kan heller ikke begrænse en mappe til en bestemt størrelse.
Mens jeg søgte på emnet, kom jeg på tværs af IsolatedStorage, hvilket ikke er det, jeg havde brug for. Jeg fandt også DefineDosDevice(int flags, string devname, string path) i kernel32.dll, hvor jeg kan kortlægge en mappe til min computer, men ikke kunne opnå anden funktionalitet.


Er det muligt at opnå det, jeg leder efter?

Bedste reference


Jeg er sikker på, at det er muligt. Tror du, at du kunne oprette en applikation, der registrerer disse mapper og derefter føje den til en filsystemvagter. Afbryd eventuelle skriv og annuller dem, hvis filstørrelsen + den aktuelle mappestørrelse er større end den maksimale .


Måske bryde problemet ned i små bidder.


Jeg er sikker på, at der er en bedre måde, men en service applikation, der integrerer sig med operativsystemet, ville være en meget god mulighed.


Håber det hjælper. Venligst ikke minus rep, jeg kan bare lide problemer som dette. Det er et meget godt spørgsmål!