windows - Python kommandolinjeparametre ignoreret for standardbruger (Win 7)

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

ProblemJeg forsøger at køre et Python-script fra kommandolinjen i Windows 7, men tolken synes at ignorere alle commend line argumenter. Det gør det ikke, når jeg kører kommandoen som


python C:PathToScriptscript.py arg1


eller når jeg starter terminalen med administratorrettigheder. Det plejede at arbejde normalt, indtil jeg skulle geninstallere Python (2.7.2), så jeg har sikkert formået at ødelægge en filforening for standardbrugere. Løsningerne i Python Command Line Arguments (Windows) virker ikke for mig, da registreringsdatabasen er allerede oprettet med\% *:


Key Name:     HKEY\_CLASSES\_ROOTApplicationspython.exeshellopencommand
Class Name:    <NO CLASS>
Last Write Time:  3/04/2012 - 14:19
Value 0
 Name:      <NO NAME>
 Type:      REG\_SZ
 Data:      "C:Python27python.exe" "\%1" \%*


Det er ikke et stort problem, men jeg har vænnet mig til bare at skifte + klikke i en mappe og åbne en terminal der, mens jeg nu skal køre en forhøjet cmd-prompt, skal du skrive administratorkontoens navn og adgangskode og navigere til højre mappe for at køre scriptet korrekt. Ved der nogen, hvor jeg kan finde denne brugerspecifikke filforening eller hvis der er en anden måde at løse dette på?

Bedste reference


Jeg antager, at du kører scriptet fra en slags genvej, da konsollen ikke er involveret.
Kan det være, at genvejen havde parametre, mens det ikke gør det, og du bør kun genoprette dem i programafsnittet i egenskaberne for genvejen.