windows - Scripts indlæses som standard dokument, men ikke når henvist direkte

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

ProblemBare fyret en ny Windows Server 2008-forekomst på Amazon EC2 for at begynde at kaste sig rundt med ColdFusion 10 beta og løb ind i et interessant problem.


Dette virker og gør standard index.cfm korrekt i roden:
mydomain.com/


Dette virker imidlertid ikke:
mydomain.com/index.cfm


Enhver .cfm-fil, der henvises direkte til url'en, er ikke indlæst, men hvis det refereres til som standarddokumentet i en given mappe, fungerer det.


Som jeg sagde, er dette en frisk installation med intet udenfor ColdFusion 10 offentlige beta installeret langs siden IIS 7. Idéer?

Bedste reference


Dette er et forbindelsesproblem fra IIS. IIS CFM Handler Mappings burde have været taget i brug under installationen, men tilsyneladende skete det ikke i dette tilfælde. Det er muligt, at IIS mangler en funktion (som ISAPI-understøttelse), at stikket behov for at fungere.


Du kan prøve at geninstallere (og dermed genstarte forbindelsesprocessen), eller du kan muligvis bruge wsconfig til at geninstallere bare forbindelsesbiten:


ColdFusion10 \ config \ wsconfig


... det er det nemmeste for dig.

Andre referencer 1


Jordan er korrekt, dette er et stikproblem med CF10/IIS.


Dette spørgsmål ligner:


Coldfusion 10 på Windows 2k8 - .com/Loads OK men .com/index.cfm giver en 404


Jeg har stillet et svar på det spørgsmål, der kan være nyttigt for andre, der finder dette spørgsmål.


Jeg havde det samme problem, men 'Web Server Configuration Tool' (dvs. wsconfig) fungerede ikke for mig. Mit svar på dette andet spørgsmål indeholder oplysninger om, hvordan man manuelt installerer stikket i IIS 7.x.