hvordan man finder ud af, hvordan sunde dit batteri er på din Windows 7 laptop

Indlæg af Dan Dejligbjerg     opdateret: 2011-08-03

Mens han var på min lokale Starbucks arbejder på min bærbare jeg har bemærket, at mit batteri faldet fra 87% til 7% i løbet af sekunder , og computeren lukker ned . Jeg var meget overrasket over dette, og spekulerede på, hvad var happing . Var det et problem med mit batteri ? Var det et problem med Windows 7 ?
En af de gode nye funktioner i Windows 7 er , kan du tjekke sundheden for din bærbare computer batteri. Med powercfg-energi kommandoen i Windows 7 kan du finde ud af , hvor meget du får fra din bærbare computers batteri . Jeg vil vise dig, hvordan du kan tjekke sundheden for din bærbare computer batteriet , og hvis det er på tide at udskifte batteriet .

Du skal bruge:
Windows 7


1
Start med at gå til Start-> Tilbehør og højreklik derefter på Kommandoprompt og vælg Kør . som administrator.
2 .
Nu ved kommandoprompten skrive " powercfg-energi ", og tryk enter.
3 .
Nu skal du at vente i ca 60 sekunder til Windows 7 for at indsamle alle de data og overvåge dit system .
Den " powercfg-energi " kommando vil generere en energi rapport , der er i HTML- format ( som standard ) til din brugermappe .
4 .
Alt du skal gøre er at gå til denne mappe og åbne filen . Bare springe alt på topof rapporten og rul ned til bunden . Du bør se noget som dette .
Batteri : Batteri Information
Batteri ID SIMPLOMAL32b
Producent Simplo
Serial Number
Kemi LION
Long Term 1
Design Kapacitet 51840
sidste fulde opladning 12928
Her er min sag , jeg har en Gateway bærbar computer, er omkring 3 år gammel . Jeg har aldrig erstattet batteriet og dets eneste opladning til ca 25 % af den oprindelige kapacitet . Hvordan fandt jeg ud af det?
sidste fulde opladning divideret med Design Kapacitet gange 100 : 12928/51840 * 100 ~ 25 %


Previous:hvordan man kan kontrollere & deaktivere en blækpatron Next:hvordan du ændrer et bundkort med Windows Vista 

Kommentarer

Code:
change