fordele og ulemper ved magnetisk lagring

Indlæg af Gunner Poulsen     opdateret: 2011-09-19

En stor del af nutidens virtuelle opbevaring findes inden for riger af magnetiske lagring . Dominerer sidste halvdel af det 20. århundrede , denne form for oplagring først dukkede op i 1950'erne . Magnetisk lagring afhænger elektromagnetisme . Denne teknologi har mange fordele , samt nogle ulemper , hvilket er grunden i 2010 , har mange typer af magnetiske lagring givet plads til nogle nyere og mere forbedret teknologi .

Disketter

En af de mest populære typer af magnetisk lagring var disketter , som i dag er blevet overflødige på grund af mere avancerede teknologier . Disketter var fordelagtige på det tidspunkt på grund af deres lave omkostninger og let at lave . De indspillede data ved hjælp af en magnetisk hoved og roterende medier . Deres første optræden var i 1970 , efterfulgt af ændrede versioner , indtil de mindre , mere let at håndtere 3 1/2-inch version kom ud i 1980 , ifølge Accurite Technologies , accurite. com .

Floppy diske havde ulemper såsom en lav lagerkapacitet , som alene gav mulighed 1,44 megabyte af oplysninger , der skal lagres , hvilket resulterer i dem hurtigt bliver forældet efter cd'er . De havde også lav dataoverførselshastighed , hvilket betyder, at de tog lang tid at overføre data mellem kilderne .

Magnetisk Tape

En anden form for magnetisk lagring , der er blevet gjort næsten forældede er magnetbånd . Magnetbånd var for det meste brugt i film og musik bånd . Denne teknologi var især populært i 1980'erne og begyndelsen af 1990'erne . Ifølge British Broadcasting Association ( BBC ), den første videobåndoptager blev indført i 1956 , koster en anslået $ 100. 000. Den teknologi i sidste ende har udviklet sig til VHS format i 1980 's , som blev standard format til videobånd .magnetbånd var fordelagtig , da den blev indført , fordi det var meget lille og tynd . Det kunne også være sår sig selv , og derfor er det udnyttede en begrænset mængde plads . Ligesom andre magnetiske bånd teknologier , havde det flere ulemper. Disse omfatter holdbarhed , og hvis alle områder af båndet er beskadiget eller brudt , kan det føre til hele rolle, ubrugelig . Der er også kun en lille mængde plads til at optage data på magnetbånd .

Hard Disk Drives

Hard disk drev er almindeligt forekommende inden for computere . De blev først introduceret i 1957 , er ekstremt upraktisk og ufordelagtige på det tidspunkt på grund af deres store 24- tommer diameter . De oprindeligt kunne rumme 5 megabyte af oplysninger .harddiske har ændret sig kolossalt , og er vokset til en mere end $ 30 milliarder dollar om året industrien med den udbredte brug af computere over hele kloden , ifølge University of Georgia website. De tilbyder high- speed adgang og er billige at lave . Lejlighedsvis harddiske er tilbøjelige til at fejl , men har teknologiske fremskridt gjort dem mere pålidelige .


Previous:nothing Next:hvordan er en bærbar computer bæredygtig ? 

Kommentarer

Code:
change