hvordan man kan sætte USB-ledningen i computeren for billeder

Indlæg af Alice Christensen     opdateret: 2011-09-22

De fleste moderne mobiltelefoner og digitale kameraer leveres med USB-ledninger , der gør det nemt for dig at overføre billeder til computeren . Men , du sætter stikket i og komme i gang med overførslen , kan ikke være indlysende , hvis du ikke er teknisk dygtige eller ikke har gennemført proceduren før. Tilslutte din enhed til en computer via et USB-kabel er faktisk en nem opgave

Du skal bruge: .
USB kabel


1
Find USB-porten . på din computer . Ofte denne port findes på den forreste eller bagerste del af tårnet . Hvis du ikke er sikker på, hvad USB -porten ser ud, kan du prøve at matche stikket med havnen-det bør være en perfekt pasform . På bærbare computere , vil du som regel finde USB -porten på siden eller ryggen .
2 .
Tænd enheden . Sæt ende af USB- ledning, der lægger til enheden ind i enheden . For de fleste kameraer og telefoner , er denne side af ledningen meget mindre end i USB-porten ende , der sættes i computeren .
3 .
Tænd for enheden. Efter et par sekunder , skal din computer genkende forbindelsen . I de fleste tilfælde , vil du se et pop-up vindue . Klik på " Transfer " eller " Åbn mappe for at vise filer " mulighed for at begynde at overføre billeder .

gode råd og advarsler


 • Hvis du ikke ser en pop-up-vindue , klik på " Denne computer " eller " Computer "og klik på " aftagelig " drev . Dette er den USB -drev .
 • Når du er færdig , ikke direkte frakoble USB-ledningen . I stedet skal du klikke på grønne ikon i systembakken nederst til højre på skærmen . Vælg " Sikker fjernelse ". Hvis du bruger en Mac , skal du trække USB- ikonet , der dukkede op på skrivebordet til papirkurven bin .


 • Previous:nothing Next:hvordan man kan overføre videoer til den eksterne harddisk   

  Kommentarer

  Code:
  change