Canon Inkjet refill instruktioner

Indlæg af Jannik Riis     opdateret: 2011-10-21

Canon -printere giver hurtige og skarpe udskrifter med høj klarhed . For dokumenter og fotos , er de en af de mange populære mærker forbrugerne vælger i dag . Men den blæk patroner er temmelig dyre, nogle koster op på $ 30 eller mere . Heldigvis er disse patroner er ikke noget man er nødt til at smide væk, når blækket løber ud . En refill kit giver en hurtig , moderat nem refill i Canon patroner med en begrænset mængde af færdigheder og tid

Du skal bruge: .
Canon blæk refill flaske
. Thumb bor .


1 .
Tag Canon patronen fra printeren ved at åbne dækslet , mens printeren er tændt. Frigøre patronen ved at trykke på fanen og trække den ud af printet blæk luftfartsselskabet .
2 .
Spredning lag brunt papir eller avis på et bord med masser af plads til at arbejde frit . Sæt de gamle patron på avisen .
3 .
Find hullet i din patron . Det er beliggende i øverste højre hjørne af patronen . Nogle modeller har et hul , mens andre har to huller . Hvis din patron har et enkelt hul , indsætte tommelfingeren boret fra din refill kit i hullet og forsigtigt udvide hullet ved at dreje boret . Hvis patronen er en to-hul model , skal du indsætte nitter skruen ( fremgår af din refill kit ) i stikket og træk den ud igen for at fjerne stikket . Du behøver ikke at forstørre det .
4 .
Tag hætten af blæk flasken . Placer niplen af blækhus i genpåfyldning hullet . Forsigtigt på flasken for at skubbe blæk ind i patronen . Fyld patronen meget langsomt , så der er tid for blæk at sprede sig via svampen inde i patronen .
5 .
Sæt patronen med oversiden op på skrivebordet , og lad det sidde i en time . Sæt derefter blækpatronen tilbage i holderen. Luk dækslet og udskrive en testside ved at åbne et dokument og klikke på Filer og derefter Udskriv .

gode råd og advarsler


  • Efterlad din patron i printeren natten til Sørg for, at svampen er mættet med blæk .


  • Previous:nothing Next:hvordan du fjerner en USB memory stick     

    Kommentarer

    Code:
    change