hvordan du fjerner en mac ibook muslingeskal harddisk

Indlæg af Ingebeth Mosgaard     opdateret: 2011-10-12

Apple iBook G3 " klap " laptop blev introduceret i slutningen af 1990'erne som en bærbar version af Apple iMac G3 computer . Selv om iBook i vid udstrækning er blevet forældet ved dens forgængere iBook G4 , PowerBook G4 , MacBook og MacBook Pro , iBook G3 er stadig meget opgraderes . iBook G3 laptops kom bygget med meget små harddiske . Den første generation var installeret med en 3 GB harddisk , mens den tredje generation iBook G3 kom med en 10 GB harddisk . Den gode nyhed er, at de fleste iBook G3s kan opgraderes til harddiske så stort som 80 GB .

Du skal bruge :
stjerneskruetrækker
. Flad skruetrækker .
Torx skruetrækker .
Precision skruetrækker sæt .
ESD håndledsrem .


1 .
Luk iBook , og derefter frakoble strømkablet fra soklen på bagsiden af den bærbare computer . Luk LCD låget , og derefter vende den bærbare over . Drej computeren , så den forreste vender mod dig .
2 .
Find de to skruer i øverste højre og venstre hjørner af den bærbare bund beklædning . Brug en flad skruetrækker til at dreje hver låseskrue , indtil batteridækslet er koblet fra sin rum . Fjern låget , og løft derefter batteriet ud af computeren og sæt den til side .
3 .
Fjern de fire Torx skruer inde fra batterirummet , og derefter fjerne de to Torx skruer fra bunden til højre og venstre hjørner af den bærbare bund beklædning .
4 .
Find cd-rom- drev langs venstre kant af den bærbare computer . Indsæt en præcision stjerneskruetrækker inde i lille hul på forsiden af cd-drevet . Dette vil tvinge CD-skuffen lidt ud . Tag fat i cd- skuffen , og skub derefter CD-skuffen ud af rummet , indtil det er strakte sig så langt som det kan gå . Fjern en enkelt Phillips-skruer fra venstre side af CD-skuffen .
5 .
Vend iBook over , og derefter åbne LCD låget . Frigøre de to låse låse bag den øverste række af taster . Tag fat i overkanten af tastaturet , vip tastaturet opad og derefter placere den med forsiden nedad over håndledsstøtten .
6 .
Find metal RAM dækslet i midten af den bærbare computer 's øverste beklædning . Fjern de to Phillips-skruer sikre RAM dækslet på plads , og fjern derefter dækslet fra den bærbare computer .
7 .
Find tastaturets båndkablet på undersiden af tastaturet forsamling . Følg båndkablet til stikket på bundkortet . Afmonter fladkabel , og derefter fjerne tastaturet fra den bærbare computer .
8 .
Fjern de fire fastholde Phillips-skruer langs den udvendige kant af den bærbare 's øverste beklædning , og afmonter derefter trackpad kablet fra bundkortet .
9 .
Indsæt en flad skruetrækker ind i den krølle langs den yderste kant af den bærbare computer. Start med at lirke ud topdækslet af den bærbare computer . Arbejd dig væk langs hele bærbare , indtil topdækslet er helt adskilt .
10 .
Find cd-drevet i venstre side af den bærbare computer 's øverste beklædning . Brug en topnøgle til at fjerne det indre fastholde bolten, cd -drevet til den bærbare computer . Afbryd cd-drevet 's fladkabel fra bundkortet . Brug en flad skruetrækker til at frigøre bøjlelåsene langs bunden af cd -drevet . Sørg for, at CD-skuffen er trukket helt ud , og løft derefter cd-drevet ud af den bærbare computer og sæt den til side .
11 .
Fjern alle Phillips-skruer sikre fleksible metalskjoldet placeret i øverste del af bundkortet . Fjern metal afskærmning og sæt den til side .
12 .
Find modemkortet i øverste venstre hjørne af bundkortet . Afbryd modemet kablet fra bundkortet , og derefter fjerne de tre Phillips-skruer sikre modem i stedet . Løft modem ud af bundkortet og sæt det til side .
13 .
Find LCD videokabler strækker sig fra højre og venstre side af LCD-skærmen . Følg hvert kabel til deres respektive stik på bundkortet . Frakoble kabler, og derefter fjerne Phillips-skruer fra hver LCD hængsel . Løft LCD -panelet ud af den bærbare computer og sæt den til side .
14 .
Fjern alle Phillips-skruer sikre bundkortets metalhus til bunden af den bærbare computer . Find og afbryde højttalerkablet i nederste venstre hjørne af bundkortet . Løft metalkabinet ud af den bærbare base og sæt den til side . Dette vil afsløre harddisk i nederste venstre hjørne af bundkortet .
15 .
Fjern de tre Phillips-skruer , der fastgør harddisken til bundkortet . Løft harddisken ud af dens rum , indtil du er i stand til at få adgang til IDE båndkablet på bagsiden af harddisken . Afbryd IDE-kablet , og derefter fjerne harddisken fra computeren .
16 .
Gentag denne procedure i omvendt rækkefølge for at installere den nye harddisk og samle iBook .

Tips og advarsler


  • Brug en elektrostatisk afladning ( ESD ) håndledsstrop for at undgå elektrisk skade på din iBook forårsaget af hvilende statisk elektricitet i kroppen .


  • Previous:nothing Next:hvordan du udskifter en dell inspirion 5000e harddisk     

    Kommentarer

    Code:
    change