fejlfinding af en computer med en blank skærm

Indlæg af Birthe Møller     opdateret: 2011-11-15

En computer med en tom skærm gør det umuligt at arbejde og få noget gjort , da du bogstaveligt talt ikke kan se hvad du laver . Mange gange , en tom skærm er et mindre problem , der både er hurtig og let at fejlfinding . Afbrudt kabler og computerens " sleep mode " ofte er årsag til skærmen for at gå blank uden varsel . Fejlfinding en blank skærm ordentligt kan spare dig penge er nødvendige for en pebret udskiftning
1
Undersøg skærmen , leder efter eventuelle fysiske skader såsom en krakket skærm . En beskadiget monitor kan ophøre med at fungere helt .
to .
Bevæg musen og trykke på tasterne på computeren for at sikre din pc ikke er i " Sleep Mode ". Mange computere gå i denne energibesparende tilstand efter en periode med lediggang og behovet for at blive vækket .
3 .
Tryk på afbryderknappen på både din computer og skærm for at sikre begge enheder er tændt. De fleste computere og computerskærme har et lys , der lyser , når aktiv .
4 .
Luk computeren og skærmen.
5 .
Afmonter alle kabler og ledninger tilsluttet til skærmen , og alle kabler fra skærmen til pc'ens system -enhed .
6 .
Slut skærmens kablerne fast i deres passende bidrag , der erstatter de kabler , der viser fysiske skader såsom stykker eller flosset .
7 .
Tilslut skærmens strømkabel til en arbejdsgruppe overspændingsbeskytter eller stikkontakt . Sørg for overspændingsbeskyttelse er tændt-hvis overspændingsbeskyttelse er slukket , vil det ikke levere skærm med nogen magt .
8 .
Tilslut computeren til en anden skærm eller skærmen til en anden computer for at afgøre, om problemet er på grund af skærmen eller pc'en . Hvis pc'en arbejder med en anden skærm , spørgsmålet er med den oprindelige skærm , og det kan brug for service eller udskiftning .

gode råd og advarsler


  • Hvis fejlfinding skærmen selv løser ikke problemet , kontakt skærmens producenten at se, om det stadig er dækket af garantien. Du kan være i stand til at få en erstatning gratis .


  • Previous:nothing Next:hvordan man kan tilføje hukommelse til en asus eee     

    Kommentarer

    Code:
    change