hvordan du installerer en printer på en bærbar

Indlæg af Annette Dalgaard     opdateret: 2011-11-19

Installation af en printer på en bærbar computer svarer til at gøre en printer installation på et skrivebord. Driverne til printere er unikke og varierer afhængigt af producent og model . Hvis du køber en ny printer eller ønsker at udskifte en printer , der allerede er installeret, skal du gå igennem installationen , før printeren kan bruges på din bærbare computer . Ved at følge anlægget prompter omhyggeligt og tilslutning af kabler korrekt , kan du installere en printer på en bærbar computer i et par trin

Du skal bruge: .
USB -kabel
Printer strømforsyningen .
Printerinstallationen disk .


1 .
Slut printeren til din bærbare computer med et USB-kabel . Afhængigt af printer, du har købt , kan USB-kablet eller kan ikke indgå . Hvis du er nødt til at købe et kabel , de mest almindeligt anvendte USB- kablet er det A til B.
2 .
Slut printerens strømforsyning til printeren . Sæt den anden ende af strømadapteren til en stikkontakt . Printeren automatisk skal tænde , når strømforsyningen er tilsluttet . Hvis ikke , power enheden .
3 .
Sæt installations- disk i computerens cd-rom . Installationsdisken indeholder de drivere der er nødvendige for at printeren kan fungere med din computer .
4 .
Følg installations vejledningen . Læs hver prompt før man går videre til den næste. Under installationen , vil du blive guidet til at oprette en mappe til printerens drivere og indstille dine præferencer for printeren .
5 .
Indstil printeren som standard printer. Gå til Kontrolpanel fra Start -menuen på din bærbare computer . Dobbeltklik på Printere ikonet . Højreklikke på ikonet for den printer, du installerede , og vælg " Sæt som standard . "
6 .
Registrer printeren . De fleste printere omgående sine brugere til at registrere printeren med producenten . Til garanti formål , er det en god ide at registrere printeren .

gode råd og advarsler


 • I de fleste tilfælde kan drivere til printeren hentes fra producentens websted , hvis installationen disken er tabt .
 • USB- kabel og strømadapter til printeren kan købes hos en elektronik butik. Tjek hvor ledningen du brug for, før de foretager et køb . Nogle printere bruger en 4 -pin USB- kabel i stedet for en A til B USB -kabel .
 • Nogle installation programmer ikke kræver, at printeren er tilsluttet , før du installerer drivere. Der henvises til brugsanvisningen for at printeren kan afgøre, om du skal sætte den i før eller efter installationen af driverne .


 • Previous:nothing Next:bærbar harddisk vs flashdrev   

  Kommentarer

  Code:
  change