hvordan man kan oprette printeren med Mac-computer

Indlæg af Alice Christensen     opdateret: 2011-11-10

En printer kan bruges med en Macintosh til at udskrive tekst og grafik på kommando . Opsætning af en printer med en Mac kræver ingen specielle programmer , fordi alt, hvad der er nødvendigt er blevet indbygget i OS X-operativsystemet . Opdateringer til printerdriver kan også tilføjes ved hjælp af en internetforbindelse , når printeren er tilsluttet til Mac . Du behøver ikke at genstarte Mac efter at printeren er oprettet
1 .
Slut printeren kablet til en USB- port på Mac . Tænd printeren . Vælg " Systemindstillinger " fra " Apple " drop -down menu .
2 .
Vælg " Udskriv fax " ikonet fra under "Hardware " fane i vinduet , der vises . Klik på knappen "+" i nederste venstre hjørne af det vindue, der vises . Vælg navnet på den printer, der er sluttet til Mac fra under " Printer name " i det vindue , der vises .
3 .
Vælg " Vælg Printer Software " fra " Udskriv med " drop -down menu .
4 .
Vælg navnet på den printer , der er sluttet til Mac fra det vindue, der vises . Klik på " OK " knappen for at lukke vinduet. Klik på " Tilføj " knappen i nederste højre hjørne af det vindue, der stadig viser at lukke det . Klik på den røde knap i øverste venstre hjørne af " Udskriv fax " vindue for at lukke det .
5 .
Vælg " Software Update " fra " Apple " drop -down menuen . Vent på statuslinjen , der synes at udfylde fra venstre mod højre . Klik på knappen Installer eller " OK " -knappen på bekræftelsen vindue, der ser ud til at installere opdaterede printersoftware eller for at lukke vinduet , hvis der ikke ekstra printer software er nødvendig.


Previous:nothing Next:hvordan man kan ændre printerpatron på en HP 7310 

Kommentarer

Code:
change