hvordan man kan overføre fotos fra en computer til en USB-flashdrev

Indlæg af Jannik Riis     opdateret: 2011-11-30

USB -flashdrev er også kendt som memory sticks og tommelfinger drev . De er små hardwareenheder omkring 2,5 i. længe , der tjener som lagerenheder til digitale filer via flash -hukommelse . De er sjældent bruges som en langsigtet opbevaring metoden , at de fleste USB- drev er små i kapacitet . Snarere , de tjener som en måde at overføre data mellem to computere . Et digitalt fotografi er et sådant filtype der almindeligvis er gemt på et USB- flashdrev

Du skal bruge: .
USB Flash Drive
. Computer .
Digital Photo filer .


1 .
Sæt USB- flashdrev i USB- porten på din desktop harddisk tårn eller din bærbare krop . Vent til din computer for at erkende, at harddisken er blevet anerkendt og er klar til brug . Installer den nødvendige driver hvis du bliver bedt om at gøre det af din computer installationssoftware . Dette vil kræve en internetforbindelse .
2 .
Klik på "Min computer " ikonet på skrivebordet . Dobbelt-klik for at åbne USB- drev . Dette vil blive kendetegnet ved en etiket , der har navnet mærket på dit USB-drev på den . Flyt dette vinduer til det nederste højre hjørne af din skærm til senere brug .
3 .
Åbn den mappe på din computer, der indeholder de digitale foto -filer , du vil overføre til din USB -flash drevet .
4 .
Vælg alle billed-filer ved at klikke på dem en gang og samtidig holde " Shift "-tasten på tastaturet . Alle valgte filer vil blive blå .
5 .
Højreklik på en fil, du har valgt . Vælg " Kopier " fra menuen som vises .
6 .
Højreklik i vinduet i dit USB-drev . Vælg " Indsæt " fra menuen der vises . Dine filer er nu blevet overført til USB -drev ( men er ikke blevet slettet fra din computers harddisk ) .


Previous:nothing Next:hvordan man kan genopfylde MFC 240 blækpatroner 

Kommentarer

Code:
change