Sådan foretages fejlfinding et Microsoft optisk mus

Indlæg af Annette Dalgaard     opdateret: 2012-02-27

Microsoft introducerede optiske mus til verden i 1999 med udgivelsen af det oprindelige optiske Intellimouse . Siden da har Microsoft fortsat til at skabe optiske mus , der har været på forkant med pegeredskab teknologi . Lejlighedsvis , ikke en mus ikke reagerer på klik , kan markøren handle uregelmæssigt eller det simpelthen ikke vil arbejde . Her er et par ting du bør vide for at fejlfinde dine problemer

Du skal bruge: .
Mouse installations-cd'en
. Nye batterier .


1 .
Fjern USB -stik til den optiske mus , og indsætte det i en anden ledig USB- port slot på din computer . Vent til Windows registrere musen igen og installere driveren. Test musen.
2 .
Åbn batteridækslet dækslet i bunden af den optiske mus ( hvis det er en trådløs mus ) . Udskift AA eller AAA batterier i musen , og klik på " Sync " knappen på den trådløse modtager . . Test musen
3
Fjern Microsoft optiske mus fra computeren , tage musen til en anden computer , og sæt den i en ledig USB- port slot . Hvis musen fungerer på den anden computer , så er der et problem med det oprindelige system og ikke selve musen . Men , hvis musen ikke virker med den anden computer , skal du gå videre til næste trin.
4 .
Installer Microsoft Intellimouse software på din computer ( hvis den ikke allerede installeret) . I Windows Vista eller Windows 7 , skal du klikke på "Start "," Alle programmer ", " Tilbehør " og derefter " Run ". For Windows XP , klik på " Start " og " Run ". På alle versioner af Windows , skal du skrive " mouseinfo "i " Åbn " , og klik " OK ".
5 .
Klik på den venstre og højre museknapper på musen , når den diagnostiske skærmen vises . Den nytte bør anerkende klik som "Op " og " Down " kommandoer . Hvis museklik ikke er anerkendt , kan produktet være defekt . Tjek musen igen på en anden computer for at være sikker .
6 .
Fjern alle andre mus eller touch pad programmer installeret på din computer ved at afinstallere dem i " Control Panel ". Derudover fjerne og geninstallere Microsoft Intellimouse software . Genstart computeren efter geninstallation af softwaren .

gode råd og advarsler


  • Før du geninstallerer Microsoft Intellimouse software , kan du besøge Microsofts supportwebsted og søge efter en nyere version end den en du har . Hvis en ny version er tilgængelig , skal du installere det i stedet for den ældre version .


  • Previous:nothing Next:hvordan man kan gemme programmer på en flash- drev     

    Kommentarer

    Code:
    change