hvordan du udskifter Compaq Computer batterier

Indlæg af Gunner Poulsen     opdateret: 2012-02-29

Compaq , en underafdeling af Hewlett-Packard , er en virksomhed , der fremstiller stationære og bærbare computere og deres tilbehør . De fremstiller specifikke produkter til hjemmet , erhvervslivet og kontorbrug . Compaq bærbare computere er bærbare , letvægts computere . De har et batteri , der driver computeren , så den kan bruges , selv når en strømkilde er ikke tilgængelig . Laptop -batterier kun seneste 12 til 24 måneder , før deres evne til at holde en opladning og power en bærbar computer begynder at forringes . Når du oplever dette , er det tid at udskifte batteriet .
1
Vend den bærbare computer på hovedet . . Find batteriet udløserknappen i bunden af den bærbare computer . Skub den til højre og hold på plads .
2 .
Skub batteriet ud af den bærbare computer. Frigøre batteriet udløserknap .
3 .
Skub et nyt batteri i den bærbare computer . Skub den ind, indtil det er sikkert på plads .
4 .
Sæt den bærbare netledningen i den bærbare computer og væggen . Ledningen sættes i højre side af en Compaq bærbar computer . Lad batteriet oplades i 24 timer før brug.

gode råd og advarsler


  • Når du udskifter et batteri , skal du sørge for at læse producentens manual for at finde de specifikke type batteri , du får brug for din Compaq bærbare . Forskellige Compaq bærbare computere bruger forskellige typer af batterier . Brug af forkerte batteriet kan få batteriet til at antænde , eksplodere og /eller forårsage skade på den bærbare computer .


  • Previous:nothing Next:hvordan man kan få adgang til en pc fra en mac     

    Kommentarer

    Code:
    change